Tietoa

Tekstejä vuodesta 2014 alkaen esimerkiksi

Vuodesta 2021 alkaen olen kirjoittanut myös verkkokauppani tuotteista, kuten

Netissä blogini tunnetaan parhaiten kuuluisasta 33-neliöisestä omakotitalostani, josta on juttu Kodin Kuvalehdessä ja Me Naisissa.

about

Blogin synty ja miksi kirjoitan

Mielekäs miellekartta sai alkunsa halustani luoda ja alkaa toimia. Koin olleeni passiivisena liian pitkään. Passiivisuus ei tarkoittanut kohdallani sohvalla makoilua, vaan sitä, että nautin jatkuvasti muiden luomuksista luomatta itse mitään. Olin joko katsoja, lukija tai kuuntelija (leffat, kirjat/muu teksti, musiikki), mutta en koskaan itse tuottanut mitään. Olen kielialan ihminen, kieli on minulle sekä väline että tutkimuksen ja kiinnostuksen kohde. Tiesin, että mitä vain joskus alkaisinkin luoda, se tapahtuisi kielen avulla.

***

Löydät suosituimmat tekstini omalta sivultaan blogin ylälaidasta. Voit seurata blogiani esim. Blogit.fi-sivun kautta tai tilata kirjoitukseni suoraan sähköpostiisi blogin sivupalkista. Tervetuloa lukemaan, pohtimaan ja osallistumaan keskusteluun!

2 vastausta artikkeliin “Tietoa

 1. Etsimme uuteen Ylen dokkarisarjaan päähenkilöitä, naisia erilaisissa elämäntilanteissa (8 kpl), ja mietin olisitkohan sinä kiinnostunut? Kuvaamme jokaisen kanssa noin 3-4 päivää tässä keväällä. Yksi kriteereistä on se, että päähenkilöllä on jokin dilemma, päänvaivaa aiheuttava päätös tai elämänmuutos tehtävänään. Tämä on se näkökulma josta dokkarissa lähdetään liikkeelle. Olisitkohan sinä yksi päähenkilöistämme? Ja jos satut tuntemaan muita, kiinnostavia, elämää pohdiskelevia naisia, niin otamme vinkkejä mielellämme vastaan. Sarja esitetään ensi syksynä TV2:ssa, ja siitä tulee tietysti tosi hyvä, ihmisiä kunnioittava ja keskustelua herättävä.

  Hakusivumme on osoitteessa hae ohjelmaan piste net

  Nimi on provokatiivinen, sinun ei välttämättä tarvitse olla opettelemassa sanomaan ei. Etsimme vain naisia, jotka haluavat muutosta elämäänsä ja pohtivat sitä.

  Toivottavasti kuulemme sinusta! Hyvää jatkoa!

  Terkuin Rosa

  Tykkää

  1. Onpa mielenkiintoisen kuuloinen ohjelma! Tutustuin sivuihin, ja pidin varsinkin lämminhenkisyydestä ja asiapainotteisuudesta. En tiedä, onko minulla varsinaista dilemmaa (jos pitäisi keksiä, ehkä se voisi liittyä vaikkapa työelämään ja rahaan), sillä tunnen itseni aika täyspäiseksi tällä hetkellä. Taidan olla aika hyvä sanomaan ei jo ennestäänkin.

   Olen kuitenkin iloinen, että sain tiedon tällaisesta dokkarisarjasta, ja aion lueskella sivuja ja hakuohjeita vielä tarkemmin. Joskus voisi tehdä hyvää haastaa itsensä aivan uusiin ja pelottaviinkin asioihin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s