Verkkokauppa

Verkkokaupasta löytyy kosmetiikkaa, hajuvesiä, vaatteita, koruja, kelloja, älykelloja, huonetuoksuja, tuoksukynttilöitä ja muuta kodintavaraa!

Ilmainen toimitus väh. 50 €:n tilauksiin kaikkialle Suomeen!

Tilaaminen

Tilaaminen käy helposti ja kätevästi vain muutamalla klikkauksella suoraan kuvastosta.

Toimitukset

  • Yli 50 €:n tilaukset: ilmainen toimitus noutopisteeseen kaikkialle Suomeen Matkahuollon tai Postin kautta
  • Alle 50 €:n tilaukset: toimitusmaksu 6,90 €

Palautukset

Viallisilla/vaurioituneilla, väärillä (tuote ei ole se, jonka tilasi) ja vääränkokoisilla tuotteilla on palautusoikeus. Avatuilla ja/tai käytetyillä tuotteilla, alusvaatteilla ja uima-asuilla ei ole palautusoikeutta.

Maksaminen

Tilaukset maksetaan oman verkkopankin kautta ennen tuotteiden lähettämistä. Valikoitujen settien kohdalla myös PayPal- ja korttimaksut ovat mahdollisia.

Tuotteiden alennukset ja säilyvyys

Kuvastossa on joka kuukausi erilaisia tarjouksia ja alennuksia. Suurin osa niistä näkyy heti hinnoissa tilausta lähettäessä, mutta jotkin alennukset aktivoituvat vasta minun saatua tilauksen. Kaikki alennukset on huomioitu viimeistään lähettämässäni tilausvahvistuksessa.

Kosmetiikkatuotteissa olevat päiväykset ovat valmistuspäivämääriä, eivät parasta ennen -päiväyksiä. Säilyvyys useimmille tuotteille on 3 vuotta valmistuspäivämäärästä, avaamisen jälkeen puolestaan esim. 12 kk, mistä on oma merkintänsä pakkauksessa.

hajuvesi artistique

Miksi juuri tällainen verkkokauppa/valikoima?

Tarina kaupan synnystä: Verkkokauppa blogin yhteyteen?

Myyn verkkokaupassani Avonin tuotteita. Siihen on monta hyvää syytä:

  • laadukkaat tuotteet ja erinomainen hinta-laatusuhde
  • pitkä historia ja aito osaaminen (Avon täytti syksyllä 2021 kokonaiset 135 vuotta)
  • oikeasti toimivat raaka-aineet, joita tutkitaan; väitteet esim. ihonhoitotuotteiden hyödyistä perustellaan mm. kuluttajatutkimuksin, kliinisin kokein tai satoja ihmisiä käsittävin mielipidemittauksin
  • eläinkokeettomuus kaikkialla maailmassa (jonka Avon saavutti ensimmäisenä kosmetiikkayrityksenä maailmassa!)
  • hyväntekeväisyys: 100 % hyväntekeväisyystuotteiden tuotosta ohjataan lyhentämättömänä joko rintasyöpätyöhön tai kotiväkivallan vastaiseen työhön Suomessa
  • perustaessani oman verkkokaupan olin jo valmiiksi Avonilla töissä copywriterina, ja koska innostun juuri meidän tuotteista päivätyössäni, olisi kummallista myydä omassa kaupassaan jotain muuta kuin juuri niitä tuotteita, jotka minua niin kovasti vakuuttavat

Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan monipuoliseen valikoimaan uusimman kuvaston kautta!