Verkkokauppa

Verkkokaupasta löytyy niin kosmetiikkaa, hajuvesiä, vaatteita, koruja, kelloja, älykelloja, tuoksukynttilöitä kuin muutakin kodintavaraa! Ilmainen toimitus noutopisteeseen väh. 30 €:n tilauksiin kaikkialle Suomeen!

Tilaustavat

Tilaustapoja on kaksi:

1. Suoraan kuvastosta (nopeaa ja kätevää; optimoitu erityisesti älypuhelimille, vaikka toimii hyvin muillakin laitteilla)

2. Perinteisestä verkkokaupasta (jos haluaa surffailla rauhassa; myös valikoima on paikoin laajempi)

Toimitustavat

  • Yli 30 €:n tilaukset: Ilmainen toimitus noutopisteeseen kaikkialle Suomeen Matkahuollon tai Postin kautta
  • Minkä suuruiset tilaukset tahansa: Ilmainen kotiinkuljetus Helsingin postinumeroalueille 00750 ja 00760

Jos haluaa ilmaisen toimituksen vaikka Lappiin, minimitilaus on 30 euroa, sillä vähintään sen suuruiset tilaukset lähetetään asiakkaille suoraan varastolta, kun taas alle 30 euron tilaukset toimitetaan minulle, joka toimittaa ne eteenpäin asiakkaille.

Oman asuinalueeni asiakkaille pystyn tarjoamaan ilmaisen kotiinkuljetuksen minkä suuruisille tilauksille tahansa (ks. postinumerot yllä, sovittaessa myös vähän kauemmas).

Palautukset

Viallisilla/vaurioituneilla, väärillä (tuote ei ole se, jonka tilasi) ja vääränkokoisilla tuotteilla on palautusoikeus. Avatuilla ja/tai käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Maksutavat

Tilauksen saatuani lähetän tilausvahvistuksen ja maksutiedot asiakkaalle, minkä jälkeen tilaus maksetaan oman verkkopankin kautta ennen tuotteiden lähettämistä. Kotiinkuljetuksissa myös käteinen käy. Ei korttimaksuja.

(Verkkokauppa voi väittää ainoaksi maksutavaksi käteistä, mutta niin ei todellisuudessa ole, vaan verkkopankin kautta maksaminen onnistuu aina, ja on myös huomattavasti yleisempää.)

Miksi juuri tällainen verkkokauppa / tällainen valikoima?

Tarina kaupan synnystä: Verkkokauppa blogin yhteyteen?

Myyn verkkokaupassani Avonin tuotteita. Siihen on monta hyvää syytä:

  • laadukkaat tuotteet ja erinomainen hinta-laatusuhde
  • pitkä historia ja aito osaaminen (Avon täytti syksyllä 2021 kokonaiset 135 vuotta)
  • oikeasti toimivat raaka-aineet, joita tutkitaan; väitteet esim. ihonhoitotuotteiden hyödyistä perustellaan mm. kuluttajatutkimuksin, kliinisin kokein tai satoja ihmisiä käsittävin mielipidemittauksin
  • eläinkokeettomuus kaikkialla maailmassa (jonka Avon saavutti ensimmäisenä kosmetiikkayrityksenä maailmassa!)
  • hyväntekeväisyys (Avon on jo vuosia rahoittanut rintasyöpätyötä ja kotiväkivallan vastaista työtä Suomessa: 100 % hyväntekeväisyystuotteiden tuotosta ohjataan lyhentämättömänä joko rintasyöpäkampanjaan tai kotiväkivallan vastaiseen kampanjaan Suomessa)
  • perustaessani oman verkkokaupan olin jo valmiiksi Avonilla töissä copywriterina, ja koska innostun juuri meidän tuotteista päivätyössäni, olisi kummallista myydä omassa kaupassaan jotain muuta kuin juuri niitä tuotteita, jotka minua niin kovasti vakuuttavat

Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan monipuoliseen valikoimaan joko uusimman kuvaston kautta tai perinteiseen verkkokauppaan!