Verkkokauppa

Verkkokauppa tarjoaa kosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita, hajuvesiä, vaatteita, koruja, huonetuoksuja, tuoksukynttilöitä ja paljon muuta!

Tilaaminen

Tilaaminen käy helposti viralliselta verkkokauppasivustolta:

Turvallista asiointia ja ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin kaikkialle Suomeen!

Toimitukset

Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimitusmaksu tilaussumman mukaisesti:

 • yli 50 € toimitukset: ilmainen
 • alle 50 € tilaukset: 0,90 €
 • alle 40 € tilaukset: 1,90 €
 • alle 30 € tilaukset: 2,90 €
 • alle 20 € tilaukset: 3,90 €
 • alle 10 € tilaukset: 4,90 €

Alle 5 euron tilauksia ei oteta vastaan.

Palautukset

Viallisilla/vaurioituneilla, väärillä (tuote ei ole se, jonka tilasi) ja vääränkokoisilla tuotteilla on palautusoikeus. Avatuilla ja/tai käytetyillä tuotteilla, alusvaatteilla ja uima-asuilla ei ole palautusoikeutta.

Maksaminen

Tilaukset maksetaan oman verkkopankin kautta ennen tuotteiden lähettämistä. Valikoitujen settien kohdalla myös PayPal- ja korttimaksut ovat mahdollisia.

Turvallista asiointia

Myyn verkkokaupassa Avonin tuotteita eli olen yksi Avon Cosmetics Finland Oy:n virallisista jälleenmyyjistä (toiselta nimeltään kauneusneuvojista).

Avonin tuotteita pystyy ostamaan ainoastaan jälleenmyyjiltä tai ryhtymällä itse kauneusneuvojaksi.

Avon Cosmetics Finland Oy vastaa 100-prosenttisesti myyjiensä mahdollisista toimitusongelmista eli lähettää tilatut ja maksetut tuotteet asiakkaalle, mikäli myyjä epäonnistuisi niin tekemään. Tämän vuoksi tuotteiden tilaaminen on varmasti turvallista.

Lisäksi paketteihin tulee aina joko Matkahuollon tai Postin seurantatunnus, mikä entisestään sujuvoittaa pakettien luotettavaa toimitusta.

hajuvesi EVE

Tarjoukset ja päivämäärät

Verkkokaupassa on joka kuukausi erilaisia tarjouksia. Osa niistä näkyy heti hinnoissa tilausta lähettäessä, mutta jotkin alennukset aktivoituvat vasta minun saatua tilauksen. Kaikki alennukset on huomioitu viimeistään lähettämässäni tilausvahvistuksessa.

Jos löytää itsestään todellisen tarjoushaukan, verkkokauppa tarjoaa kätevän toiminnon hyödyntää parhaat tarjoukset: valitse verkkokaupan yläpalkista KUVASTO, niin näet selaamalla kaikki tuoreimmat tarjoukset ja voit klikata haluamasi tuotteet suoraan ostoskoriin.

Yllä olevista tarjoustyypeistä kaikki muut paitsi minkä tahansa muun… -tarjoukset näkyvät tavallisesti heti hinnoissa tilausta lähettäessä.

Verkkokaupassa on noudatettu huhtikuusta 2022 lähtien EU:n uutta lainsäädäntöä, joka kieltää tekaistut ”normaali”hinnat. Niinpä asiakas voi luottaa siihen, että alennuksessa olevat tuotteet (esim. –28 %) todella maksoivat enemmän edellisessä kampanjassa eli kuussa.

Kosmetiikkatuotteissa olevat päiväykset ovat valmistuspäivämääriä, eivät parasta ennen -päiväyksiä. Säilyvyys useimmille tuotteille on 3 vuotta valmistuspäivämäärästä, avaamisen jälkeen puolestaan esim. 12 kk, mistä on oma merkintänsä pakkauksessa.

Miksi juuri Avon?

Avonilla on paljon tarjottavanaan:

 • laadukkaat tuotteet ja erinomainen hinta-laatusuhde
 • pitkä historia ja aito osaaminen (Avon täytti syksyllä 2021 kokonaiset 135 vuotta)
 • myydyimmät hajuvedet koko maailmassa! (volyymilla mitattuna)
 • oikeasti toimivat raaka-aineet, joita tutkitaan; väitteet esim. ihonhoitotuotteiden hyödyistä perustellaan mm. kuluttajatutkimuksin, kliinisin kokein tai satoja ihmisiä käsittävin mielipidemittauksin
 • eläinkokeettomuus kaikkialla maailmassa (jonka Avon saavutti ensimmäisenä kosmetiikkayrityksenä maailmassa)
 • hyväntekeväisyys: 100 % hyväntekeväisyystuotteiden tuotosta ohjataan lyhentämättömänä joko rintasyöpätyöhön tai kotiväkivallan vastaiseen työhön Suomessa
 • perustaessani oman verkkokaupan olin jo valmiiksi Avonilla töissä copywriterina, ja koska innostun juuri meidän tuotteista päivätyössäni, olisi kummallista myydä omassa kaupassaan jotain muuta kuin juuri niitä tuotteita, jotka minua niin kovasti vakuuttavat

Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan monipuoliseen valikoimaan joko virallisen verkkokaupan tai uusimman kuvaston kautta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s