Verkkokauppa

Verkkokauppa tarjoaa kosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita, hajuvesiä, vaatteita, koruja, huonetuoksuja, tuoksukynttilöitä ja paljon muuta!

Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin kaikkialle Suomeen!

Tilaaminen

Tilaaminen käy helposti ja kätevästi vain muutamalla klikkauksella suoraan kuvastosta.

Alennukset

Kun tilaat blogitekstit, saat 10 % alennusta ensimmäisestä yli 50 euron tilauksesta + ilmaisen toimituksen! Jatkossa saat kaikkiin seuraaviin tilauksiin ilmaisen toimituksen, kun tilaat yli 35 eurolla (norm. 50 €).

Toimitukset

Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimitusmaksu tilaussumman mukaisesti:

 • yli 50 € toimitukset: ilmainen
 • alle 50 € tilaukset: 0,90 €
 • alle 40 € tilaukset: 1,90 €
 • alle 30 € tilaukset: 2,90 €
 • alle 20 € tilaukset: 3,90 €
 • alle 10 € tilaukset: 4,90 €

Alle 5 euron tilauksia ei oteta vastaan.

Palautukset

Viallisilla/vaurioituneilla, väärillä (tuote ei ole se, jonka tilasi) ja vääränkokoisilla tuotteilla on palautusoikeus. Avatuilla ja/tai käytetyillä tuotteilla, alusvaatteilla ja uima-asuilla ei ole palautusoikeutta.

Maksaminen

Tilaukset maksetaan oman verkkopankin kautta ennen tuotteiden lähettämistä. Valikoitujen settien kohdalla myös PayPal- ja korttimaksut ovat mahdollisia.

Myyn verkkokaupassa Avonin tuotteita eli olen yksi Avon Cosmetics Finland Oy:n virallisista jälleenmyyjistä (toiselta nimeltään kauneusneuvojista).

Avonin tuotteita pystyy ostamaan ainoastaan jälleenmyyjiltä tai ryhtymällä itse kauneusneuvojaksi.

Avon Cosmetics Finland Oy vastaa 100-prosenttisesti myyjiensä mahdollisista toimitusongelmista eli lähettää tilatut ja maksetut tuotteet asiakkaalle, mikäli myyjä epäonnistuisi niin tekemään. Tämän vuoksi tuotteiden tilaaminen on varmasti turvallista.

Lisäksi paketteihin tulee aina joko Matkahuollon tai Postin seurantatunnus, mikä entisestään sujuvoittaa pakettien luotettavaa toimitusta.

Tarjoukset ja päivämäärät

Kuvastossa on joka kuukausi erilaisia tarjouksia. Osa niistä näkyy heti hinnoissa tilausta lähettäessä, mutta jotkin alennukset aktivoituvat vasta minun saatua tilauksen. Kaikki alennukset on huomioitu viimeistään lähettämässäni tilausvahvistuksessa.

Kosmetiikkatuotteissa olevat päiväykset ovat valmistuspäivämääriä, eivät parasta ennen -päiväyksiä. Säilyvyys useimmille tuotteille on 3 vuotta valmistuspäivämäärästä, avaamisen jälkeen puolestaan esim. 12 kk, mistä on oma merkintänsä pakkauksessa.

Miksi juuri tällainen verkkokauppa/valikoima?

Siihen on monta hyvää syytä, miksi myyn juuri Avonin tuotteita:

 • laadukkaat tuotteet ja erinomainen hinta-laatusuhde
 • pitkä historia ja aito osaaminen (Avon täytti syksyllä 2021 kokonaiset 135 vuotta)
 • oikeasti toimivat raaka-aineet, joita tutkitaan; väitteet esim. ihonhoitotuotteiden hyödyistä perustellaan mm. kuluttajatutkimuksin, kliinisin kokein tai satoja ihmisiä käsittävin mielipidemittauksin
 • eläinkokeettomuus kaikkialla maailmassa (jonka Avon saavutti ensimmäisenä kosmetiikkayrityksenä maailmassa!)
 • hyväntekeväisyys: 100 % hyväntekeväisyystuotteiden tuotosta ohjataan lyhentämättömänä joko rintasyöpätyöhön tai kotiväkivallan vastaiseen työhön Suomessa
 • perustaessani oman verkkokaupan olin jo valmiiksi Avonilla töissä copywriterina, ja koska innostun juuri meidän tuotteista päivätyössäni, olisi kummallista myydä omassa kaupassaan jotain muuta kuin juuri niitä tuotteita, jotka minua niin kovasti vakuuttavat

Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan monipuoliseen valikoimaan uusimman kuvaston kautta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s