Dildot, vibraattorit ja orgasmit

Sis. affiliatelinkkejä *

Tänään käsittelyyn pääsee tavallista hekumallisempi aihe!

Mikäli dildot ja vibraattorit vähääkään kiinnostavat, herkulliset värit ja toisinaan jopa glitter tekevät niistä entistä houkuttelevampia:

Kirjoitin viime vuonna seksilelukalentereista, ja tekstin suosio ylitti kaikki odotukseni. Niin moni tahtoi ja osti jonkin kalenterin, että jopa minä sain toimia asiakaspalvelijana 😄 oman s-postini kautta, vaikka se ei yleensä kuulu affiliatemarkkinointiin bloggaajan puolelta.

Melkein vielä yllättävämpää on kuitenkin ollut se, että tekstiä luetaan tasaisesti myös joulusesongin ulkopuolella, vaikka kyse on nimenomaan joulukalentereista.

Minulle tuollainen kertoo muun sisällön puutteesta, eli aiheesta kiinnostuneet ”joutuvat” lukemaan kalentereista ympäri vuoden, koska muuta seksilelusisältöä ei joko ole tai se jää suositun kalenteriaiheen jalkoihin.

Niinpä loin tämän kirjoituksen palvelemaan ympärivuotisena seksilelutekstinä! Valitsin aiheeksi dildot ja vibraattorit, nuo nautinnollisimmat ja kiinnostavimmat kestosuosikit.

Tilasin kaikki kirjoituksen kuusi seksilelua *Sinfulilta, eli samasta nettikaupasta, josta kalenteritkin ovat.

Pyynnöstä olisin todennäköisesti saanut tuotteet ilmaiseksi, mutta halusin toimia maksavana asiakkaana ja hyödyntää tarjouksia. Lisäämällä tilaukseen lopulta vielä paristot sain sen edullisemmin kuin ilman niitä ja vielä ilmaisella toimituksella!

(Tällaista toimintaa suosittelen omankin verkkokauppani asiakkaille ja jaksan aina ihmetellä, miksei useampi kikkaile samoin, vaikka hintoja aina väitetään merkittävämmäksi tekijäksi ostopäätöksiä tehtäessä.)

Ostoskori ja tilausvahvistus näyttivät lopulta tältä:

Willie City Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 14,5 cm
Baseks Mini Aloittelijan Aidonkaltainen Dildovibraattori
Baseks Blue Galaxy Silikonidildo 18 cm
Baseks Curvy Aloittelijan Rabbit Vibraattori
Baseks Jellies Aidonkaltainen Imukuppidildo 19 cm
Baseks Desire G-pistevibraattori
Philips LR03 AAA Alkaliparistot 4 kpl

  • Välisumma: 99,30 €
  • Toimitus ja käsittely: 0,00 €
  • Alennus (3 hintaan 25 €, KDGTNFS10): −39,36 €
  • Vero (25%): 11,99 €
  • Yhteensä: 59,94 €

Ilmaisen toimituksen raja on 59 euroa, joten tarkaksi meni ja aikamoinen paketti irtosi tuolla summalla!

Dildot

Dildojen testaamista odotin erityisesti, sillä minulla ei ole koskaan aiemmin ollut yhtäkään perinteistä, taipuisaa dildoa. Vuosia sitten kirjoitin lasidildosta, millä on ehdottomat valttinsa mm. kestävyydessä, mutta se ei tietenkään jäljittele oikeaa penistä siten kuin kumisemmat kaverinsa.

Siinä missä vibraattorin värinöitä ja tärinöitä useimmiten käytetään ulkoisten sukupuolielinten ja varsinkin klitoriksen stimuloimiseen, dildot vastaavat kirjaimelliseen täyttymyksen tarpeeseen.

Perinteisissä dildoissa ei ole paristoja tai muuta mekaanista, joten nautinto saavutetaan manuaalisella sisään- ja ulospäin liikuttelemisella. Dildoa ja vibraattoria voi kuitenkin käyttää myös yhdessä samaan aikaan tai voi hankkia dildovibraattorin, josta löytyy molempien värkkien ominaisuudet.

Yllä on ostosteni ainoa kaareva dildo glitterillä ja imukupilla. Karkkinen värimaailma viimeistelee näyttävän kokonaisuuden.

Onko kaarevuudella mitään merkitystä? Se jykevöittää dildoa, mikä käy selvästi ilmi alempana näkyvässä seisokkitestissä.

Onko jykevyydellä sitten mitään vaikutusta koettuun nautintoon? Omalla kohdallani ei tunnu olevan, koska dildot ovat taipuisia yhtä kaikki, mutta jonkun toisen kohdalla voi hyvinkin olla.

Avainasemassa dildoa valitessa on halkaisija ja pituus. Eritoten halkaisija on tärkeä, sillä useimmissa dildoissa on kyllä tarpeeksi pituutta eikä liiallinen pituus haittaa yksinleikeissä; toki liika pituus haittaa, jos dildo on kumppanin käsissä ja seksissä alkaa olla seivästämisen makua, mutta liian iso halkaisija puolestaan estää lelun käytön kokonaan.

Sinfulin sivuilla kerrotaan halkaisijaltaan n. 4-senttisten dildojen edustavan keskikastia, minkä vuoksi monet tuota pienemmät dildot ovat aloittelijoille tai muuten vain pienempiä dildoja kaipaaville.

Yllä on esimerkkejä halkaisijaltaan 5–7,6 cm kokoisista dildoista, eli myös muhkeampaa tunnetta kaipaava löytää varmasti etsimänsä.

Olisin itse ostanut yllä näkyvän pinkin dildovibraattorin, mutta koska jo sen 5-senttinen halkaisija kirpaisi pelkkänä ajatuksenakin, jatkoin sivuilla surffailua löytääkseni muuten yhtä makoisia mutta pienempiä dildoja.

Niinpä itse ostamieni dildojen halkaisijat vaihtelevat 2,5 ja 3,6 sentin välillä, vaikka näyttävätkin kuvissa paljon majesteetillisemmilta!

Koon lisäksi dildoja määrittävät mahdolliset imukupit. Kun dildon voi kiinnittää eri pinnoille joko pystyyn tai vaakatasoon, kädet jäävät vapaiksi ja voi ryhtyä juuri niin luovaan akrobatiaan kuin mieli tekee. Useimpia imukupillisia dildoja voi käyttää myös valjaissa.

Pidin imukuppeja niin kätevinä lisinä, että valitsin dildovibraattorin kylkeen pelkästään imukupillisia dildoja. Ainakaan minua imukupit eivät häiritse käytön aikana, vaikka dildo ei olisikaan kiinnitettynä millekään pinnalle.

Yllä dildot on kiinnitetty oveen, eli ne uhmaavat painovoimaa vaakatasossa. Sinisen, kaarevan galaksidildon stondis on ylivoimainen, mutta kaksi muuta ihastuttavat luonnollisuudellaan.

Kaikki myös pysyvät paikallaan, kun ne kiinnittää oikeaoppisesti eikä sotke vahingossa imukuppiin liukuvoidetta, jota suositellaan käyttämään dildon toisessa päässä.

Monet muut yksityiskohdat, kuten suonikkuus, eivät välttämättä niinkään tunnu sisuksissa, mutta ruokkivat ainakin toisten näköaistia.

Vaaleanpunaisen dildon kiveksistä puolestaan voi olla muutakin iloa kuin ulkonäkö, sillä kun dildo on kiinnitettynä ja käytössä, on mukavampi iskeytyä kiveksiä vasten kuin imukuppiin saati suoraan seinään, lattiaan tms., mikä on mahdollista ainakin pienen dildon kohdalla. Sängyssä maatessa kivesten tuoma etu ei välttämättä tunnu.

Vaikka itse en saa mitään tuntolisää selkeästi erottuvasta terskasta ja penisjänteestä, arvostan silti kaikkia yksityiskohtia, kuten touhutippoja ja kurttuisen pinkeitä kiveksiä.

Yllä touhutippojen kiilto näkyy varsin selvästi; ominaisuudesta ei ole Sinfulin sivuilla mainintaa, joten en osaa arvioida, näyttääkö se identtiseltä jokaisessa vastaavassa dildossa vai satuinko vain saamaan erityisen realistisen yksilön.

Lähinnä vain ihana väri lopulta paljastaa, että kyseessä todella on lelu!

Vibraattorit

Siinä missä dildoa käyttäessä saa tehdä enemmän työtä, vibraattorit ovat takuuvarma valinta useimmille ja tekevät orgasmin saamisesta helppoa.

Tilasin dildovibraattorin lisäksi Rabbit-vibraattorin ja G-pistevibraattorin. Molemmat ovat vakuuttaneet!

Rabbit-vibraattori yllä vasemmalla on hienoin vibraattori, joka minulla on koskaan ollut: siinä on peräti 30 (!) värinäasetusta ja sen anatominen muotoilu todella istuu yhteen paikkojen kanssa.

Vibraattoria on yksinkertaista käyttää ulkoisesti vain klitorikselle, mutta täydempää nautintoa saa asettamalla isomman pään emättimeen ja pienemmän nyppylän klitorikselle. Todellinen klassikko, jolla on huomattavasti helpompi päästä maaliin kuin manuaalisella dildolla!

Myös pinkki G-pistevibraattori on makuuni; muotoilu miellyttää ja nipukka on uskomattoman joustava, ei siis tippaakaan jäykkä saati kova. Tykkään tästä paljon enemmän kuin aiemmin käyttämästäni G-pistevibraattorista.

Myös muilla vibraattoreilla, kuten juurikin Rabbit-tyylisillä, voi kuitenkin helposti saada kutitettua G-pisteenä pidettyä aluetta, joten erillinen G-pistevibra ei ole välttämätön edes vibraattoreista paljon pitäville. Mutta onhan se nautittava lisä kokoelmiin ja jää pysyvään käyttöön!

Dildot vs. vibraattorit: kummilla saa parhaat orgasmit?

Manuaaliset dildot vaativat työtä työntöjen muodossa, joten joko pitää huhkia itse tai saada kumppani auttamaan.

Dildolla saatu emätinorgasmi voi olla syvän intensiivinen ja ravisteleva, jollaisen itsekin sain kirjoituksen lopussa näkyvällä suosikillani, mutta en olisi saanut vastaavaa lopputulosta omin avuin. Mutta kun on kumppani mukana, dildoilla pystyy ties mihin!

Toki dildoilla saa nautintoa myös sooloillessa, ja joillekuille täyttymyksen tunne on muutenkin tärkeämpää kiihottumisen ja laukeamisen kannalta kuin toisille.

Lisäksi markkinoilla on niin hienoja dildoja, että hulppeimmissa on värinöiden lisäksi lämmitys- ja työntötoiminto, kuten Sinfulin myymässä tuotteessa King Cock Plus Thrusting Dildo Kiveksillä:

Tällaisella nautinto lienee taattu ja kaiken työnteon voi unohtaa!

Vibraattorit puolestaan tuovat vaivattomasti klitorisorgasmeja, jotka ovat muutenkin yleisempiä ja koetumpia.

Jos ei halua hankkia sekä dildoa että vibraattoria, ja leluja käyttää enimmäkseen yksin, vibraattori tuo todennäköisesti enemmän nautintoa vähemmällä vaivalla.

Dildovibraattorin voisi kuvitella olevan ihanteellinen, koska sen muodossa saa molemmat, ja näin voi toki ollakin ihmisestä riippuen, mutta itse lopulta koin, että ostamani dildovibraattori on vähän kuin shampoo-hoitoaine; tavallaan siinä saa molemmat, mutta samalla ei puhtaasti kumpaakaan.

Jos tietää, että itse saa orgasmeja lähinnä pelkästään klitoriksen kautta, vibraattori on silloin herkästi parempi valinta kuin dildovibraattori. Jos taas tietää kaipaavansa penetraatiota melkein enemmän kuin klitorisorgasmeja, mutta ei välitä imukupeista, dildovibraattori voi olla oiva valinta.

Lopuksi

Toivon, että dildot ja vibraattorit tulivat entistä tutummiksi ja että kirjoitus rohkaisee antamaan niille mahdollisuuden, mikäli ei vielä ole kokeillut.

Tuoreet orgasmitilastot kertovat, että 81,6 % naisista ei saa orgasmia pelkässä yhdynnässä ilman erillistä klitoriksen stimulointia. Miksipä ei siis panostaisi omaan ja/tai kumppanin nautintoon varsinkin kun se on tehty niin helpoksi ja edulliseksi?

Alta pääsee suoraan tarjoukseen, jota itse hyödynsin. Lisäksi uutiskirjeen tilaamalla saa 10 % lisää alennusta, ja osa yksittäisistä tuotteista on alennuksessa muutenkin.

Linkit suoraan kaikkiin dildoihin ja vibraattoreihin:

Ilmainen toimitus yli 59 euron tilauksiin ja toimitus huomaamattomassa paketissa, joka ei hiisku sanaakaan seksileluista.

Ja täytyyhän loppuun vielä jakaa suosikit: yksinleikkeihin oma valintani on liila Rabbit-vibraattori ja yhteisiin leikkeihin alla näkyvä, vähiten pelottava dildo, jolle annoimme jo lempinimen Velmu.

Vaikka minua puhuttelevat erityisesti värikkäät lelut, dildojen puolella voitto menee ihonväriselle ja aidonkaltaiselle orgasmin tuojalle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s