Sinful-joulukalenteri (2022)

Sis. affiliatelinkkejä *

Lue myös: Dildot, vibraattorit ja orgasmit

Tänään esittelyyn pääsee tuorein Sinful-joulukalenteri, eikä pelkästään merkin klassikkobestseller, vaan peräti kuusi eri versiota!

Sinful-kalentereita on myyty Pohjoismaissa jo vuodesta 2016, mutta minään aiempana vuonna valikoima ei ole ollut näin runsas ja monipuolinen.

Nyt vuonna 2022 myös sinkuille ja samansukupuolisille pareille on omat kalenterinsa. Mennään siis pitemmittä puheitta heti asiaan!

Aikaisille linnuille on myös luvassa 10 euron alennus, josta kerron lisää alempana.

Sinful-joulukalenteri (2022) kuutena eri versiona!

Sinful-nimisen nettikaupan oma nimikkotuote eli alkuperäinen Sinful-joulukalenteri on edelleen merkin suosituin kalenteri. Siinä on 24 luukkua niin kuin joulukalentereissa perinteisestikin, ja jokaisen luukun takaa löytyy jokin seksilelu tai -tarvike.

Kalenteri on tehty ensisijaisesti heteropariskunnille, mikä näkyy tiettyjen lelujen tarkoituksessa, kuten penisrenkaassa. Nimensä mukaisesti rengas puetaan miehelle erektiota parantamaan, mutta renkaassa voi samalla olla useampi klitorista stimuloiva osa, mikä luonnollisestikin palvelee naista.

Jos kalenterin Original-versio on aiemmilta vuosilta jo tuttu, silloin suosituksena on hankkia Sinful Premium -joulukalenteri, jossa siinäkin on 24 luukkua; se sopii erityisesti luksusta kaipaaville ja heille, joilla on aiempaa kokemusta seksileluista.

Neljä muuta kalenteria ovat:

 • 12-luukkuinen kalenteri naisille ja naispareille
 • 12-luukkuinen kalenteri miehille ja miespareille

12-luukkuiset joulukalenterit on suunniteltu avattaviksi joka toinen päivä aattoon asti, ja niissä keskitytään täysin joko naisten tai miesten nautintoon.

 • 4-luukkuinen Deluxe-kalenteri (sisältää 14 seksilelua tai -tarviketta)
 • 4-luukkuinen Premium-kalenteri (sisältää 15 seksilelua tai -tarviketta)

4-luukkuiset joulukalenterit on suunniteltu avattaviksi kerran viikossa niin, että kerralla saa useamman lelun ja/tai tarvikkeen; Deluxe-versio sopii myös aloittelijoille, Premium-versio puolestaan kokeneemmille.

Koska kalentereita on tänä vuonna niin monta, lisään alle selventävän kaavion auttamaan valinnassa, mikäli ei vielä tiedä, mikä olisi paras kalenteri itselle.

Keskityn lopun kirjoituksen ajan perinteisimmän Sinful-joulukalenterin sisältöön ja jaan kokemuksia leluista.

Minulle on tarjottu Sinful-joulukalenteria monena vuonna, mutta tällä kertaa en halunnut tietää yhdenkään luukun sisältöä etukäteen.

Koska haetuin kalenterin sisältöä kuvaava hakusana Googlessa on Sinful joulukalenteri 2019 sisältö (ja silläkin hakusanalla saa todellisuudessa vuoden 2018 kalenterisisältöä), olen kuvittanut tämän tekstin pääosin juuri kyseisen vuoden kalenteriyllätyksillä.

Sinful-joulukalenterin sisältö/unbox: vibraattoreita, penisrenkaita, anustappeja…

Mitä Sinfulin joulukalenteri sisältää?

Kalenteriin halutaan vuosi toisensa jälkeen tietyt tuotetyypit eli sellaiset klassikkotuotteet, joita ilman kalenteri ei olisi sellainen hitti kuin se nykyään on.

Edellisten vuosien kalentereiden (2018-2021) unboxing paljastaa, että Original-kalenterista kannattaa odottaa:

 • useampia vibraattoreja (pientä ja isompaa)
 • penisrenkaita
 • anustappeja
 • jotain silmien peitoksi
 • jotain piiskaamiseen sopivaa
 • jotain sitomiseen tarvittavaa
 • jotain hivelyyn/kutittamiseen
 • jotain seksileikkiin: esim. nopat tai muu peli
 • vähintään yksi väline miehen itsetyydytykseen
 • (geishakuula(t) jossain muodossa)

En voi kuitenkaan vannoa, että vuoden 2022 kalenterista saa juuri kaiken tämän, mutta olisin valmis lyömään siitä suurella summalla vetoa!

Omiksi suosikeikseni kalenterista nousi nimenomaan eri vibraattorit ja anustappi, mutta ei sen alkuperäisessä tarkoituksessa, vaan pienenä dildona etupuolella käytettynä. Myös piiskalle (ei näy kuvissa) on ollut käyttöä, ja se sopii mainiosti myös hivelyyn.

Yhteisiin puuhiin penisrenkaista on jäänyt säännölliseen käyttöön materiaaliltaan kaikista paksuin versio puhtaasti miehen valitsemana. Hänen mukaansa rengas ei purista ikävästi, vaikka ehdottoman kireä onkin.

Kalenterin geishakuulat ovat selvästi kunnolliset, laadukkaat ja melko painavat, mutta koen ne aina enemmän treenivälineeksi kuin seksileluksi. Kuulia ei välttämättä ole helppo käyttää seksileluna, koska ne eivät liiku edestakaisin minkään varren tai kangen lailla, kun eihän niistä saa samalla lailla otettakaan. Kuulien päässä on nyöri juuri siksi, että ne saa treenin päätteeksi vedettyä vaivatta ulos.

Kuulien voi kuitenkin vain antaa olla paikoillaan samaan aikaan kun kokeilee kalenterin eri vibraattoreja. Niin kuulista saa lisäpotkua, koska sekä sisäisissä että ulkoisissa sukupuolielimissä on vipinää.

Esimerkkejä vuoden 2022 kalentereiden sisällöstä: vasemmalla perinteisin ja suosituin Sinful-joulukalenteri ja oikealla 4-luukkuisen Deluxe-kalenterin antia.

Vibraattoreiden idea perustuu värinään, josta kaikki eivät välitä (itsekin kuuluin aiemmin heihin), mutta lopulta ainakin itse koen, että juuri vibraattorit kiinnostavat kalenterissa kaikista eniten. Niitä voi toki kaikkia käyttää myös ilman värinätoimintoa.

Itse viehätyin eniten taskukokoisesta vibraattorista ja etenkin sen pyöristetystä vaihtopäästä. Sillä voi klitoriksen stimuloinnin lisäksi käydä syvemmälläkin uumenissa.

Pienemmissä vibraattoreissa ei tyypillisesti ole säätömahdollisuutta. Värinän voimakkuutta pitää siis yrittää säätää omalla tai kumppanin käden painon voimakkuudella (tai käyttää laitteessa paristoa, jossa on vähän vähemmän virtaa jäljellä). Välillä hellempi kosketus vekottimella tuntuu kiihottavimmalta, toisinaan taas kovempi painaminen on kaivattua.

Vibraattorin käytön jälkeen on varsin tyydyttynyt olo, mutta paikkoja voi myös puuduttaa etenkin, jos värinä on ollut voimakasta ja/tai on tottumaton käyttäjä.

Alla näkyy penisrengasholkki, jossa on lisäksi pupunkorvat klitorista stimuloimaan. Holkkiin voi halutessaan laittaa bullet-vibraattorin, jonka senkin sai kalenterista ja jota voi käyttää myös yksinään.

Penisrenkaan perusidea on pidentää ja mahdollisesti voimistaa erektiota. Se on helppo asettaa paikalleen ilman, että väliin jäisi ihoa tai karvoja. Rengas toimii lupausten mukaisesti: se on niin kireä, että se estää veren pois pääsemisen peniksestä, mistä seuraa normaaliakin voimallisempi stondis.

Höyhenkutitin on hellää ja aistillista hivelemistä varten pitkin vartalon ihoa. Kutitin tuntuu melko neutraalilta, miellyttävältä totta kai, mutta ei niin hyvältä kuin sormilla hiveleminen, mikäli omat sormet taipuvat hellään kosketukseen.

Kaikki eivät suinkaan osaa hivellä toista sensuellisti, ja voisinkin kuvitella kutittimen olevan ihanteellinen kovakouraiselle rakastajalle, jonka sormilta hiveleminen ei luonnistu.

Sinful-alennuskoodi?

Sinfulin erilaiset alennukset ja alennuskoodit eivät usein koske joulukalentereita, mutta minulla on onneksi tarjota aikaisille linnuille 10 euron alennus, jonka saa tästä linkistä: *Sinful-joulukalenteri

Alennus päättyy 19.9.2022, minkä jälkeen kalenteri maksaa 99 euroa (arvo 350 €).

Lisätty myöhemmin: Sinful on vahvistanut, että mitkään tulevat alennukset (kuten Black Friday -tarjoukset) eivät koske perinteisempiä joulukalentereita, joten jos ei ehtinyt tarttua syksyn ensimmäiseen ja samalla viimeiseen 10 euron alennukseen, mutta haluaa kalenterin, ei kannata enää aikailla!

Ilahduttavasti pelkästään naisille tai miehille tarkoitetut kalenterit kuitenkin ovat alennuksessa Black Fridayna:

Lopuksi

Jos Sinful-joulukalenteri kiinnostaa, itselle paras vaihtoehto löytyy varmemmin kuin koskaan tämän vuoden laajasta valikoimasta.

Vuoden 2022 kalenterin sisältö kattaa 13 seksilelua, 6 bondage-välinettä ja 5 eroottista tarviketta.

Löydät kaikki kalenterit alta:

Edellisestä linkistä pääset myös enempiin kuviin, jos haluat lisää paljastuksia juuri tämän vuoden sisällöistä.

Sinful-kalenterit sisältävät luonnollisesti Sinful-tuotesarjan tuotteita, joten jos jotkin tietyt lelut kiinnostavat muita enemmän tai haluaa muuten vain tutustua koko valikoimaan, se onnistuu täällä: *Sinful-seksilelut

Muista myös nämä:

 • kalentereihin sisältyy ilmainen toimitus
 • kalenterit toimitetaan neutraalissa pakkauksessa, josta ei koskaan arvaisi, että sen sisällä on seksileluja

Nautinnollista joulun odotusta kaikille! 😘

Kuva kalenterin mukana tulevasta inspiraatiovihkosesta.

2 vastausta artikkeliin “Sinful-joulukalenteri (2022)

  1. Hei! Ota ihmeessä Sinfulin asiakaspalveluun yhteyttä, jos tuotteissa on vikaa, niin saat esim. uudet tilalle tai palautettua tuotteet.

   Itse olen saanut Sinfulilta pelkästään laadukkaita ja ehdottoman toimivia tuotteita, joissa on paristot kohdillaan, joten juuri sellaisia kaikkien muidenkin kuuluu saada!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s