Käsisaippua – puhtautta ja sisustuselementti samassa!

Käsisaippua voi ensin ajateltuna tuntua liian pieneltä ja tavalliselta aiheelta ansaitakseen oman blogitekstinsä, mutta todellisuudessa monella on enemmän tarvetta tavallisille kuin erikoisille asioille.

Siksipä esittelenkin kauppani käsisaippuat, joista kaikki ovat joko uutuuksia tai uudistuneet: jälkimmäisten ero vanhoihin on koostumuksiin lisätyt, 100-prosenttisen luonnolliset kasviuutteet ja uudet pakkaukset.

paras käsisaippua

Joillakuilla voi tulla käsisaippuasta mieleen saippuapala, mutta useimmiten käsisaippuat ovat nestemäisiä ja tulevat kätevissä ja hygieenisissä pumppupulloissa, joita on miellyttävä käyttää.

Käsisaippuapullo soveltuu ihanteellisesti uudelleenkäytettäväksi niin kauan kuin pumppumekanismi toimii, joten tyhjentyneen pullon voi myöhemmin täyttää millä vain käsienpesuun sopivalla nesteellä.

Miksi käsisaippualla on merkitystä?

Kun omaan ostoskoriini vuosia sitten valikoitui nestesaippua 3L -tyyppinen tonkka sen edullisuuden tähden, petyin pahasti saippuan tuoksuun ja tuntuun. En meinannut millään saada koko tonkkaa kulumaan, koska saippuaa ei tehnyt mieli käyttää, vaikka olin reipas käsienpesijä.

Voi sitä ilon päivää, kun tonkallisen viimeinenkin pisara oli käytetty ja saatoin vihdoin täyttää saippuapullon paremmalla saippualla!

Kaikkia tonkallinen ei varmasti olisi haitannut yhtä paljon kuin minua, mutta tuon kokemuksen jälkeen tajusin, että kaipaan itse käsisaippualta enemmän; pesen kädet lukuisia kertoja päivän aikana ja haluan, että se on arjen pienoinen elämys, koska se niin helposti voi olla, ja asialla on minulle selvästi merkitystä.

Tonkallisen loputtua tajusin myös kaipaavani enemmän vaihtelua, joten jos täytin saippuapulloa esim. suihkugeeleillä, en käyttänyt koko ajan samaa tuotetta, vaan valitsin eri tuoksuja (ja värejä).

Saatoin myös valita saippuan värin kylpyhuoneen muun sisustuksen mukaan, eli kun vaihdoin pyyhkeet ja joskus myös maton, valitsin niiden kanssa näteimmin yhteensopivan saippuan. Käytinkin aina vain kirkkaita, läpinäkyviä pulloja, jotta saippuan väri näkyi.

Nämähän ovat puhtaasti makuasioita, sillä jos omassa kylpyhuoneessa on esim. teräksinen tai posliininen saippuapullo, saippualla on silloin vain tuoksu ja tuntu tarjottavanaan, mutta upeinkin väri menee hukkaan. Joillekuille sillä on merkitystä, toisille ei.

Itse haluan koko paketin: paras käsisaippua puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti, tuoksuu ihanalta ja on niin kaunis, että käy samalla käytännöllisestä sisustuselementistä!

kaunis käsisaippua
Uutuus: kaunis käsisaippua laventelin, avokadon, ruusun ja kauran uutteilla; sisältää myös hyötykasvi väinönputken juurta.

Kaikki valikoiman käsisaippuat

 • sopivat kaikille ihotyypeille eivätkä kuivata ihoa kosteuttavien ja hellävaraisten koostumusten ansiosta
 • ovat yleiskäyttöisiä: soveltuvat yhtä hyvin niin kylpyhuoneeseen kuin keittiökäsisaippuaksi
 • sisältävät luonnollisia kasviuutteita

Kun toiveena on löytää käsisaippua kuivalle iholle, siihen sopii etenkin alla näkyvä granaattiomenan ja freesian tuoksuinen Sweet & Joyful -käsisaippua, johon on lisätty hoitavaa voidetta. Se kosteuttaa intensiivisesti jättäen kädet sileän ja pehmeän tuntuisiksi.

Koska tuotteessa on mieto koostumus, se on myös oiva käsisaippua herkälle iholle.

käsisaippua kuivalle iholle
Pullojen onnistunut muodonmuutos perusnäteistä huippukaunottariksi! Jälkimmäisen käsisaippuan tuoksunuotit ovat kielo ja tuore omena.

Jos hakusessa puolestaan on erityisen tyylikäs käsisaippua, valikoimaan on tulossa alla näkyvät uutuudet loppukesästä.

Tuoksuyhdistelmiä on kolme: bergamotti ja vihreä tee, sitruunaruoho ja kookos tai laventeli ja inkivääri. Itsekään en ole noita vielä päässyt kokeilemaan, mutta vaikuttavat lupaavilta ja ovat saaneet ylistäviä arvosteluja maissa, joissa ovat jo saatavilla.

tyylikäs käsisaippua

Lopuksi

Käsisaippuat löytyvät suoralla linkillä verkkokaupasta:

Yli 50 €:n tilauksiin ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen! (Lisää tietoa verkkokaupasta täällä.)

Loppuun vielä säästövinkki:

Jos on jo kertaalleen ostanut käsisaippuan, joka paljastui mieleiseksi, pullon voi täyttää saman merkin suihkugeelillä niin kauan kuin pumppu toimii. Suihkugeeli on litrahinnaltaan edullisempaa kuin käsisaippua ja sopii kuitenkin käsienpesuun mainiosti.

Kyllä voi käsihygienian ylläpito olla mielekästä puuhaa!

Tuoksunuotteina mehukas appelsiini ja jasmiinin terälehdet, toisessa vaalea myski ja bambunlehdet.

2 vastausta artikkeliin “Käsisaippua – puhtautta ja sisustuselementti samassa!

 1. Jännä juttu, miten monenlaisia makuja näissä saippua-asioissakin voi olla. Mun ukkelini on sellainen, että hänen saippuansa pitää vaahdota, eli hänelle kelpaa ainoastaan yksi saippua (Lemon Juice & Glycerinen Vaahtosaippua). Saippuassa on tosi mieto tuoksu, joten se käy minullekin, vaikka joskus vähän kaipailisinkin pienen arkiluksuksen perään. Toki voisin ostaa itselleni toisen saippuan. :-)

  Tulit muuten mieleeni taannoisella hotellireissulla, kun hotellihuoneessa oli kylpyamme. :-) Mutta eipä ollut minkäänlaista kylpyvaahtoa tarjolla, ja kun en jaksanut soitella vaahdon perään, kylvyt jäi kylpemättä. Plääh.

  Tykkää

  1. No voi harmi, että kylpeminen jäi, vaikka amme osui sopivasti kohdalle! Saisivat kyllä tajuta tarjota kylpyvaahtoa ilman pyytämisiäkin, niin ammeille tulisi varmasti ihan eri tavalla käyttöä; vai onkohan juju nimenomaan siinä, että hotellit eivät tahdo läträäviä asiakkaita eivätkä siksi kannusta kylpemiseen? 😄 No, toivottavasti ensi kerralla käy parempi tuuri! Hauskaa muuten, että tulin mieleesi tällaisessa asiassa! ❤

   Olipas mukava lukea ukkelisi vaatimuksista saippualle; kiva tietää, että on muitakin, joille ei ole yhdentekevää, millä kätensä pesee. :) Tuollaiset vahvasti vaahtoavat tuntuvat harvinaisilta, joten en ihmettele, että kelpuutettavia tuotteita on löytynyt vain yksi! Sinulla voisi tosiaan helposti olla oma saippua edes silloin tällöin, koska kyseessä on niin kuluva tuote, mutta kun kerran nykyinenkin on sopiva, toki siihen on aina helppo tarttua. :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s