VIP-vieraana Martina Aitolehden muotinäytöksessä: Yvette x Martina

Saan joka viikko blogin kautta kutsuja erilaisiin tapahtumiin. Useimpiin ei tule vastattua myöntävästi, mutta silloin tällöin jokin kutsuissa houkuttaa.

Tällä kertaa minua houkutti Martina Aitolehden uuden vaatemalliston Yvette x Martina lanseerauksen yhteydessä järjestettävä muotinäytös, joka pidettiin Kattilahallissa keskiviikkona 15.5.2019 Domakers Finlandin toimesta. Minut kutsuttiin tapahtumaan VIP-vieraana, joka sai ottaa mukaan avecin. Niinpä ystäväni ja minä päädyimme istumaan catwalkin ääreen pienet kuohuviinipullot ja raakakakkupalat käsissämme. Tarjoilut sisältyivät kutsuun.

Muotinäytös oli kerrassaan miellyttävä kokemus, joka yllätti ystäväni ja minut iloisesti. Vaikka paikan päällä oli toimittajia ja kameroita, ja tunnelma oli intiimi, silti tapahtumassa sai olla rauhassa, jättää arjen huolet ja vain nauttia.

Toisinaan muotinäytöksissä esitellään luomuksia, jollaisille juuri kenelläkään ei tavallisessa elämässä ole käyttöä, mutta Yvette x Martina -malliston vaatteet ovat käytännöllisiä ja moneen tilanteeseen sopivia. Mallistoon kuuluu niin treeni- ja vapaa-ajan vaatteita kuin uimapukujakin. Vaatteet ovat pelkistetyn tyylikkäitä ja naisellisia. Uimapuvuissa on kauniita ja linjakkaita yksityiskohtia juuri oikeilla alueilla, mikä lisää niiden pukevuutta ja siluetin tuntua.

Lähes kaikki vaatteet ovat joko mustia, valkoisia tai harmaita, eli värejä rakastavalle valikoimasta ei välttämättä löydy omaa suosikkia. Valtaosa ihmisistä pitää eniten klassisista ja ajattomista perusväreistä, mikä välittyykin loistavasti mallistosta. Väripilkkuna nähdään kuitenkin roosaa, joka onkin koko malliston ainoa värikkäämpi väri. Myös eläinprinttiuima-asut erottuvat muista sävyistä kuosillaan.

En ole täysummikko muodin suhteen, vaikka muoti noin yleisesti ei kuulukaan blogini aihealueisiin. Olen kääntänyt useita eri muotisarjojen jaksoja telkkariin englannista suomeen, ja blogin puolella olen naurattanut tiettyä lukijakuntaa kertomalla paikallisesta huippumuodista yhdessä Helsingin lähiössä: Huippumuotia Pulin muotipäivillä.

Tykkäsin kovasti myös edellä linkkaamastani muotitapahtumasta nyt kun siitä pitkästä aikaa luin, mutta kyllä Martina Aitolehden mallisto on huomattavasti aistikkaampi ja raikkaampi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.