Vibraattoreja ja orgasmeja / Sinful-joulukalenteri 2018

Teksti on päivitetty syksyllä 2020.

No niin! Pääsen nyt jakamaan arvioni viimeisimmistä saamistani seksileluista.

Lelujen testaaminen tämän tekstin kirjoittamista varten oli juuri niin hauskaa kuin olin uumoillutkin, ja olenkin täällä osittain vakavasti pohtinut, miksi en koskaan tajunnut ryhtyä esimerkiksi seksilelujen tuote-esittelijäksi. Lukemani ja kuulemani mukaan seksileluista puhuminen saa monet kiusaantuneiksi. Itse en kuulu heihin, vaan leluista puhuminen ja kirjoittaminen tuntuu luontaiselta ja kiinnostavalta.

En kylläkään voi sättiä itseäni liikaa alavalinnoistani, kun en kerran ennen tätä vuotta ollut koskaan kokeillut ensimmäistäkään seksilelua! Parempi onneksi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tuotteen esittely

Mennään sitten suoraan asiaan!

Sain siis arvioitavakseni Sinful-nimisen nettikaupan oman nimikkotuotteen eli Sinful-joulukalenterin. Siinä on 24 luukkua niin kuin joulukalentereissa perinteisestikin, ja jokaisen luukun takaa löytyy jokin seksilelu tai -tarvike.

Kalenteri on tehty ensisijaisesti pariskunnille, mikä näkyy tiettyjen lelujen tarkoituksessa, kuten alla esittelemässäni penisrenkaassa. Nimensä mukaisesti rengas puetaan miehelle erektiota parantamaan, mutta renkaassa on samalla useampikin klitorista stimuloiva osa, mikä luonnollisestikin palvelee naista.

Kerron alla neljän tietyn luukun sisällöstä, jotta kalenterin yllätyksellisyys ei kärsi. Kalenterin idea vesittyisi, jos paljastaisin kaikkien luukkujen sisällön. Olisin toki itse saanut avata heti kaikki luukut neljän Sinfulin toivoman luukun lisäksi, mutta päätin itsekin avata muut luukut vasta joulukuussa. Niin homma pysyy paljon jännittävämpänä, ja kalenterista saa täyden ilon.

Uskon sitä paitsi, että neljän lelun perusteella pystyy päättelemään paljon koko kalenterista. Tähänastisen kokemukseni mukaan Sinful-lelut ovat tyylikkäitä ja pelkistetyn linjakkaita. Yllättyisin, jos lelujen joukosta löytyisi jotain muuta väriä kuin mattaa mustaa. Laadukkaille leluille on selvästi haluttu yhtenäinen ilme.

Sinful-joulukalenterin sisältö

Siirrytään vihdoin itse leluihin. Mitä kaikkea luukuista toisin sanoen löytyi? Niistä löytyi taskukokoinen vibraattori neljällä vaihtopäällä, höyhenkutitin, penisrengasholkki pupun korvilla ja geishakuulat.

Aloitetaan viimeksi mainituilla eli geishakuulilla.

Minulla oli geishakuulista sellainen ennakkokäsitys, ettei niitä ensisijaisesti käytetä nautintoon, vaan lantionpohjan lihasten treenaamiseen, jolloin kuulat eivät käy lelusta. Käsitykseni osui oikeaan niin laajan googlailun kuin Sinfulin itsensäkin mukaan. Tiedän, että kuka vain nainen voi hyötyä lantionpohjatreenistä, mutta eniten siitä on hyötyä mm. synnyttäneille naisille.

Minut tunnetaan normaalissa elämässä treeninarkkarina, jonka täytyy jopa häämatkallaan saada nimiinsä maratoniakin raskaampi liikuntasuoritus, mutta seksilelujen kohdalla halusin tällä kertaa vain nauttia, en treenata. Lisäksi osaan jännittää lantionpohjan lihakseni niin tehokkaasti missä ja milloin vain ilman geishakuuliakin, että en ehkä tässä vaiheessa elämää hyödy niistä niin kovasti treenivälineenä.

Niinpä päätinkin kokeilla niitä eräänlaisena hassunmallisena dildona. Kuulat eivät kuitenkaan liiku edestakaisin minkään varren tai kangen lailla, kun eihän niistä saa samalla lailla otettakaan. Kuulien päässä on tuollainen nyöri juuri siksi, että ne saa treenin päätteeksi vedettyä vaivatta ulos.

Lopulta tein niin, että annoin kuulien vain olla paikallaan samaan aikaan kun kokeilin taskukokoista vibraattoria. Sain kuulista lisäpotkua, koska sekä sisäisissä että ulkoisissa sukupuolielimissä oli meneillään jotain vipinää. Vaikka itse en käyttänyt geishakuulia treenitarkoituksessa, arvelen niiden olevan juuri optimaaliset niitä kaipaaville: kuulat tuntuvat sopivan painavilta ja kunnollisesti tehdyiltä.

Taskukokoinen vibraattori sen sijaan oli juuri minua varten! En osannut odottaa sitä lainkaan, sillä edellisten seksilelukokeilujen perusteella en kovinkaan pitänyt värinästä, ja vibraattori nimenomaan värisee pariston voimalla. Olin siis syystä skeptinen vibraattorin suhteen, ja ajattelin sen menevän hukkaan juuri minun kohdallani. Kuinka väärässä olinkaan!

Viehätyin eniten tuosta pyöristetystä vaihtopäästä. Ajattelin, että se olisi monikäyttöisin: sillä voisi klitoriksen stimuloinnin lisäksi käydä syvemmälläkin uumenissa. Käytin vibraattorin kanssa liukuvoidetta ohjeiden mukaisesti (kalenterin mukana tulee pari liukuvoidenäytettä). Heti ensisurauksesta tiesin, että olin ollut aivan väärässä värinän suhteen. Se tuntui välittömästi huumaavan ihanalta! Sitä ei halunnut lopettaa ennen finaaliin pääsyä, ja onneksi ei tarvinnutkaan. Ja finaaliin päästyään saattoi heti alkaa uuden pelin.

Tässä vibraattorissa ei ole säätömahdollisuutta. Värinän voimakkuutta pitää siis yrittää säätää omalla tai kumppanin käden painon voimakkuudella. Välillä hellempi kosketus vekottimella tuntui kiihottavimmalta, toisinaan taas kovempikin painaminen tuntui sopivalta.

Minulla oli vibraattorin käytön jälkeen varsin tyydyttynyt olo, mutta paikkoja myös puudutti sen verran, että pariin päivään ei tehnyt mieli laittaa mitään vehkeitä lähellekään alapäätä. En silti usko, että käyttöni olisi ollut liiallista, vaan uskon värinän olevan sen verran voimakasta, että se turrutti tottumattoman käyttäjän.

Yritin monta kertaa kääntää värinää pienemmälle siinä tietenkään onnistumatta. Täytyy vain yrittää olla hellempi ja/tai käyttää paristoa, jossa on vähän vähemmän virtaa jäljellä. Muutoin lelu on niin mahtava, että se saa minulta lähes täydet pisteet.

Jokaisen lelun yhteydessä kerrotaan, mikä sen käyttötarkoitus on ja miten tuotteesta saa parhaan hyödyn. Vibraattorin kohdalla kyseinen lappunen näyttää tältä:

Kerrassaan upea lelu!

Arviota vailla ovat enää höyhenkutitin ja penisrengasholkki.

Höyhenkutitin on hellää ja aistillista hivelemistä varten pitkin vartalon ihoa. Miehen ja minun mielestä kutitin tuntui melko neutraalilta, miellyttävältä totta kai, mutta ei niin hyvältä kuin sormilla hiveleminen, mikäli omat sormet taipuvat hellään kosketukseen. Kaikki eivät suinkaan osaa hivellä toista sensuellisti, ja voisinkin kuvitella kutittimen olevan ihanteellinen kovakouraiselle rakastajalle, jonka sormilta hiveleminen ei luonnistu.

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä testasimme penisrengasholkkia, jossa on lisäksi pupunkorvat klitorista stimuloimaan. Holkkiin kuuluu laittaa edellisestä luukusta löytyvä bullet-vibraattori, mutta rengasta voi toki käyttää myös ilman sitä. Me teimme juuri niin, koska halusin avata vain minulle määrätyt luukut.

En olisi tiennyt holkkiin tulevasta bullet-vibraattorista mitään, ellei kalenterin mukana tuleva vihkonen olisi paljastanut kuudennen luukun kohdalla, että viidennestä luukusta saa renkaaseen sopivan vibraattorin (kuva vihkosesta löytyy alta).

Penisrenkaan perusidea on pidentää ja mahdollisesti voimistaa erektiota. Kalun on siis ihannetilanteessa tarkoitus pysyä normaaliakin kovempana ja kauemmin kuin ilman rengasta. Testasimme lelua onnistuneesti. Se oli helppo asettaa paikalleen ilman, että väliin olisi jäänyt ihoa tai karvoja. Lelu toimi lupausten mukaisesti. Rengas on niin kireä, että se estää veren pois pääsemisen peniksestä, mistä seuraa normaaliakin voimallisempi stondis.

Miehen mukaan rengas ei purista ikävästi, vaikka ehdottoman kireä onkin. Hänkin koki pientä paikallista puutumista jälkikäteen ihan niin kuin minä taskukokoisen vibraattorin kanssa. Miehen kommentti lelusta oli: ”Ilmankin pärjää, mutta ei se ollut hassumpi.” Itse pidin pupunkorvista, ja odotan innolla bullet-vibraattorin lisäämistä holkkiin, värinä kun nykyään onkin minun juttuni.

Kaiken kaikkiaan lelut ovat olleet vakuuttavia, ja koska 20 luukkua on yhä avaamatta, tiedän kalenterin tuovan meille vielä paljon nautintoa.

Onko kalenteri hintansa väärti?

Sinful-joulukalenteri maksaa 99 euroa, ja sen arvon sanotaan olevan 320 euroa (vuonna 2020 arvo on noussut kympillä 330 euroon). Kuulostaa unelmien ostolta seksileluja haluavalle, mutta voiko noin hyvä diili mitenkään pitää paikkaansa?

Löysin kaikkien avaamieni luukkujen lelut Sinfulin nettikaupasta yksittäin ja sain laskettua niiden yhteishinnan. Jo pelkästään näyttämieni neljän luukun (todellisuudessa viiden, sillä kalenterissa on erotettu toisistaan penisrengasholkki ja siihen kuuluva bullet-vibraattori, jotka myydään verkkokaupassa yhtenä leluna yhden hinnan alla) hinnaksi tulee 52,60 euroa!

Kun jo muutamasta luukusta paljastuu yli 50 euron arvosta leluja, rahalleen saa taatusti vastinetta, ja väitetty 320 euron arvo on täysin mahdollinen. Sinful-joulukalenterissa on luonnollisesti Sinful-tuotesarjan tuotteita, joihin ja joiden hintoihin voi tutustua täällä. Tuotesarjaan ei kuulu halpisleluja, jolloin 320 euron arvoon on varsin helppo päästä 24 luukun voimin.

Uskallan siis todella suositella kalenteria myös hinnan puolesta, mikäli seksilelut vähänkään houkuttavat. Kalenteri on samalla hyvä tilaisuus tutustua seksilelujen laajaan skaalaan, erityisesti jos ei oikein tiedä, mistä kaikesta saattaisikaan pitää tai jos kaipaa vaihtelua tai uusia ideoita.

Sinful-joulukalenteri 2019, Sinful-joulukalenteri 2020… Onko kalenterissa eri sisältö joka vuosi?

Kyllä ja ei.

Sinful vastaa tähän suoraan sivuillaan: vuoden 2019 kalenterista sanottiin, että se sisältää 12 uutta tuotetta. Osa tuotteista on samoja kuin edellisenä vuonna ja osa päivitettyjä versioita valikoiman bestsellereistä.

Vaikka 12 uutta tuotetta ei kuulosta hullummalta, päällekkäisyyttä on kuitenkin sen verran, että Sinful suosittelee ostamaan Sinful Deluxe -joulukalenterin, jos edellisenä vuonna osti Classic-version.

Vuoden 2019 Deluxe-kalenterissa oli 20 uutta tuotetta, eli sitä on uudistettu vielä suureellisemmin kuin Classic-versiota.

Nyt Sinful-joulukalenteri 2020 on vastikään tullut myyntiin, eikä sen kohdalla kerrota, kuinka monen luukun sisältö on eri kuin edellisenä vuonna, mutta suositus on yhä sama: jos Classic-kalenteri on jo tuttu, kannattaa hankkia Deluxe-versio tai Sinful-adventtikalenteri, jossa on vain neljä luukkua mutta 12 tuotetta.

Adventtikalenteri sopii niillekin, jotka ovat aiemmin hankkineet sekä Classic- että Deluxe-joulukalenterin.

6 vastausta artikkeliin “Vibraattoreja ja orgasmeja / Sinful-joulukalenteri 2018

 1. ”Ei tehnyt mieli laittaa mitään vehkeitä lähellekään alapäätä…” :’D Kuvittelin sut huiskimasta ukkoa kauemmas: ”Menetkös siitä vehkeinesi!”

  Enpä olisi arvannut lelujen olevan mustia! Vaikka onhan kalenterikin musta… Aika monipuolinen valikoima jo muutaman luukun takaa. Mitähän lopuista luukuista vielä paljastuukaan…?

  Kiva uusi pömpelikuva tossa sivubannerissa!

  Tykkää

   1. Koiriesi nimet onneksi näkyivät minulle edellisessäkin, eli olisin tiennyt sinun olevan kyseessä. ;) Mutta kyllä se silti aina harmittaa, kun kommentti lähtee ennen aikojaan.

    Tykkää

  1. Kiitos pömpelikuvan suhteen (kiva sana tuo pömpeli)! :) Halusin vanhan tilalle tuoreemman ja eläväisemmän kuvan, tuo on syyskuulta Sloveniasta.

   Lelujen musta väri on sikälikin yllättävä, että luin vastikään varsinkin naisten pitävän värikkäistä leluista, juuri siksi niin monet dildot ovatkin karkkisen pinkkejä tms. Ymmärrän silti, miksi musta on saatettu valita, se kun tekee leluista enemmänkin tyylikkäitä kuin esim. huvittavia.

   Lopuista luukuista paljastuu varmaan ainakin jonkinlainen anustappi, sillä Sinful-lelujen valikoimaan näkyy kuuluvan monenlaisia tappeja! Myöskään mitään sitomisvälineitä ei vielä luukuista paljastunut, joten luulisi sellaisiakin olevan luvassa.

   Vibraattorikäsittelyn jälkeen kaikenlaiset vehkeet saivat tosiaan odottaa ennen kuin minuun sopi koskea. :D

   Tykkää

  1. Voi kiitos! <3 Olisi kyllä kivaa kirjoittaa ja tehdä muuta kieliin liittyvää päivisin, ja kierrellä polttareissa ja muissa teemaan sopivissa bileissä iltaisin ja viikonloppuisin seksileluja esittelemässä. ;D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s