Lisää seksileluja tarjottu

Viime keväänä minulle tarjottiin blogin kautta seksileluja, minkä tiimoilta kirjoitin kaksi aiheeseen liittyvää postausta: Seksileluja tarjottu ja Seksileluja testattu.

Tartuin silloiseen tarjoukseen, koska se selvästi kiinnosti minua. Minulle on tarjottu blogin kautta kaikennäköistä ruoista ja kirjoista aina tukisukkiin ja naamiaisasuihin (!), mutta suurimmasta osasta tuotteita en jaksa innostua läheskään riittävästi.

Nyt minulle on taas tarjottu seksileluja! Tällä kertaa herkullisen joulukalenterin muodossa, joka sisältää 24 seksilelua ja -tarviketta.

Huomasin taaskin heti kiinnostuvani tarjouksesta. Huomasin myös huvittuvani siitä, että olen jo tarpeeksi profiloitunut seksileluista kirjoittaja. Saamastani yhteistyöehdotuksesta kävi ilmi, että sain tämän uusimman tarjouksen edellisten seksilelukirjoitusteni ansiosta. Tästä tämä ura urkenee! #careergoals

Seksilelut edustavat minulle aihealuetta, jota en koskaan itse olisi keksinyt, ellei sitä olisi tarjottu minulle. Niin käy varsin harvoin, sillä useimmista asioista kiinnostun itse, ja lähden niiden perään, vaikka muut neuvoisivat tekemään toisin. Olen esimerkiksi opiskellut vuosikausia aineita, jotka ovat työllisyyden kannalta hyvinkin huonoja valintoja, mutta tein silti niin, koska ne kiinnostivat minua suunnattomasti.

Blogissani on paljon asiapitoisia kirjoituksia, joita ei todellakaan ole kirjoitettu pilke silmäkulmassa. Miksi siis juuri minulle ylipäänsä alettiin tarjota seksileluja? Se johtuu varmaan kirjoituksestani Kuvakertomus seksin harjoittelemisesta julkisella rannalla, jonka kirjoitin yhdellä Portugalin-matkallamme. Sitä oli kieltämättä hauska kirjoittaa ja oli se äsken hauska lukeakin.

Hauskuus! Juuri siitä tässä onkin kyse. Olen nimittäin ollut liian vakava. Suhtaudun liian vakavasti moniin asioihin. Kun kirjoitan blogia, asiapuoli korostuu. Kun kirjoitan romaania, aihepiiriksi valikoituu vakava, raskas, yhteiskunnallisesti painava ilmiö. Minä yksinkertaisesti unohdan pitää hauskaa.

Ollessani Amerikassa töissä siellä aina kyseltiin ”What do Finns do for fun?” (Miten suomalaiset pitävät hauskaa?). Kuinka inhosinkaan sitä kysymystä! Minulla ei ollut koskaan minkäänlaista järkevää vastausta. Selitin varmasti vain, että täällä pidetään hauskaa aivan samoin kuin monissa muissakin maissa, ja jätin mainitsematta alkoholinkulutuksen ja kännissä räyhäämisen.

Nyt osaan omalta osaltani vastata jo vähän paremmin, miten pidän hauskaa. Seksileluista kirjoittamalla. On niitä varmasti muitakin tapoja, mutta tämä on hyvä alku.

Syntinen seksilelujoulukalenteri odottaa minua jo Postissa, eli arvioni siitä on luvassa lähiaikoina!

Lue myös: Vibraattoreja ja orgasmeja / Sinful-joulukalenteri 2018

6 vastausta artikkeliin “Lisää seksileluja tarjottu

  1. Ihan oikeassa olet! ;) Minua on pyydetty avaamaan neljä tiettyä luukkua, joiden pohjalta kirjoitan arvioni. Voisin toki itse avata kaikki luukut, vaikka en kaikkea sisältöä blogissa paljastakaan, mutta taidan säästää loput luukut joulukuuksi juuri niin kuin tarkoitus perinteisesti onkin ja niin kuin sinäkin uumoilet parhaaksi lähestymistavaksi. ;)

   Tykkää

 1. Hihihi, tämä! XD Seksileluartikkelisi oli tosi mielenkiintoinen. Itse otan asiat pilke silmäkulmassa ja tykkään kirjoittaa ”ei niin vakavasti”, mutta täytyy sanoa, että seksilelut on paha ja siinä voisi olla, ettei sanainen arkku aukeaisi. :D Jään odottamaan mielenkiinnolla tuhmaa joulukalenteria. :)

  Tykkää

  1. Kiitos, onpa kiva kuulla! <3 Riippuu niin ihmisestä, mistä tykkää kirjoittaa ja millä näkökulmalla. Olet onneksi itsekin niin avarakatseinen, että et pienistä säikähdä. :) Jäädään siis odottamaan tuhman kalenterin antia. ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s