Seksileluja tarjottu

Minulle tarjottiin vastikään blogin kautta seksileluja. Näin yhteistyöehdotuksesta heti, että tarjoajana oli kotimainen nettikauppa Huippukiva.fi, ei siis mikään ulkomainen pornosivusto tai muu roskapostiksi kelpaava.

Lähde: https://www.huippukiva.fi/p/4615/variseva-silikonisauva-purple
Lähde: Huippukiva – Värisevä silikonisauva

Ensimmäiseksi en edes miettinyt omaa halukkuuttani esitellä tai testata tuotteita, jotka saisin valita tietystä valikoimasta, vaan mietin, miten muotoilisin sanani, jos kävisikin niin, että jokin lelu veisi minut orgastiseen nirvanaan. Seksuaalisesta nautinnosta kirjoittaminen kun voi olla melkoisen kornia. Myös kaunokirjallisuudessa seksi on vaikea aihe.

Itse en tosin kirjoittaisi seksistä, vaan seksileluista, mutta haluaisin silti lähestyä aihetta tietyllä vakuuttavuudella, en minään kiusaantuneena ja kikattelevana koulutyttönä, jollainen en muutenkaan ole. Yhteistyöehdotuksesta selvisi kuitenkin pian, että moni yhteistyöhön ryhtyvä vain esittelee leluja ja esim. arvioi, mistä saattaisi tykätä sen sijaan, että leluja kokeiltaisiin ja kerrottaisiin sitten käyttökokemuksista.

On pakko myöntää, että tulin uteliaaksi. Olen nimittäin seksileluneitsyt. Minulla ei ole kokemusta niin minkään sortin seksileluista, vaikka en ole lainkaan estynyt enkä missään nimessä vastusta seksileluja. Näen ne hyvinkin turvallisina ja toimiessaan miellyttävinä tuotteina niin sinkuille kuin pariskunnillekin. Ties kuinka paljosta olenkaan jäänyt paitsi. Voisi olla korkea aika selvittää, onko leluista mihinkään.

Päätin, että jos tarttuisin yhteistyöehdotukseen, tulevan blogikirjoitukseni näkökulma olisi juurikin seksileluneitsyen. Niinpä myös lelujen tulisi olla neitsyelle sopivia. Ei mitään liian isoa, muhkeaa ja repivää. Vasta tässä vaiheessa pohdintojani menin tutustumaan tuotteisiin.

Hmm, aika kivoja! Niinhän tosin yrityksen nimikin lupaa. Valikoima paljastui niin laajaksi, että klikkasin aluksi sattumanvaraisesti muutamaa kohtaa.

Lähde: https://www.huippukiva.fi/p/4319/jellyjortikka
Lähde: Huippukiva – Pinkki jellyjortikka

Jellyjortikka oli makuuni herkullisen värinen ja tekstuuriltaan ja materiaaliltaan lupaavan oloinen. Tajusin onneksi hyvin pian, että dildoissa edellä mainittuja seikkoja tärkeämpää on vehkeen koko, eritoten paksuus. Ja jestas, millaisesta jortikasta onkaan halkaisijaltaan kyse! En ole koulutyttö luonteeltani tai iältäni, mutta kooltani olen. En varmasti ala ensi kertaa seksileluja kokeillessani survoa tuollaista sisääni.

Arvelin, että hakukriteereissä on pakko olla kokoluokituksia, ja aloin etsiä pienimpiä mahdollisia dildoja. Sitä ennen oli kuitenkin pakko tutustua pariin jännän näköiseen tuotteeseen.

Lähde: https://www.huippukiva.fi/p/4504/herkkupeppu
Lähde: Huippukiva – Herkkupeppu

Viimeistään Herkkupepun kohdalla kuvauksista ilmenee, ettei tällaisesta aiheesta voi kirjoittaa kovin vakavalla naamalla, vaan tyylilajiksi todella on kannattavinta valita huumori.

Lähde: https://www.huippukiva.fi/p/1530/sportsheets-beginners-bondage-fantasy-sidonnan-aloittelijan-abc-paketti
Lähde: Huippukiva – Bondage Fantasy – Sidonnan aloittelijan ABC-paketti

Yllä olevasta kenties saisi kiihottavampaa kaunokirjallisuuttakin kasaan, kyse kun ei varsinaisesti ole lelusta.

Tutustuttuani sivustoon aloin varta vasten hakea tuotteita, joita voisin ajatella haluavani kokeilla. Klikkailin eri tuotteita ostoskoriin, jotta pystyin parhaiten vertaamaan keskenään mm. eri lasidildoja (lue: lähinnä niiden halkaisijoita). En ollut koskaan kuullutkaan lasidildoista, vaikka ne sivuston mukaan ovat varsin yleisiä ja tykättyjä.

Ensin ajatus lasin työntämisestä omaan lootaan tuntui hurjalta, mutta luettuani aiheesta enemmän ja katsottuani videon, jossa seksologi esittelee lasidildoja, vakuutuin juuri sellaisen sopivuudesta itselleni. Lasi nimittäin soljuu sisään helpommin kuin nihkeämmät, kumisemmat pinnat, eikä liukuvoidettakaan tarvitse käyttää yhtä paljon. Myös halkaisijoiltaan kaikki valikoiman lasipenikset tuntuvat muovisia kaimojaan pienemmiltä.

Ihastuin eniten valikoiman siroimpaan ja kauneimpaan lasidildoon.

Lähde: https://www.huippukiva.fi/p/4478/a-heart-of-glass-sydansauva
Lähde: Huippukiva – Sydänsauva-lasidildo

Lisäksi katselin yhtä nahatonta ruoskaa, G-pistesauvaa, paljon kehuttuja (aloittelijan) anaalihelmiä ja tietysti liukuvoidetta. Tuollainen setti olisi testimielessäkin mahdollisimman monipuolinen. Taidanpa kysyä Huippukivalta, onnistuisiko tuollainen herkkupaketti. Kenties pääsemme sopimukseen!

***

Onko sinulla kokemusta seksileluista? Miten suhtaudut niihin tai niiden mahdolliseen kokeiluun, mikäli et vielä ole kokeillut?

Lue myös: Seksileluja testattu

6 vastausta artikkeliin “Seksileluja tarjottu

 1. Haha, aika päräyttävä postaus! :D

  Melko henkilökohtaisia kyselet. Vaikken minäkään ole mitenkään estynyt tai koulutyttömielinen, en vastaa :D

  Tykkää

  1. Heh, ”päräyttävä” onkin kiva ja kuvaava sana! :D

   Onhan aihe tosiaan hyvin henkilökohtainen. Itse päätin tarttua siihen rohkeasti, koska uteliaisuuteni heräsi. Olen aina testannut antaumuksella niitä harvoja tuotteita, jotka olen kelpuuttanut blogiin, joten saa nähdä, miten nyt käy! ;D

   Liked by 1 henkilö

 2. Aikamoisia yhteistyöehdotuksia saat! :D
  Kaimani tavoin voisin vastata eli ”en vastaa”, mutta anonyymisti voisin kuitenkin vastata. Ja ei, en ole mikään siveyden sipuli enkä seksileluneitsyt.
  Ota ihmeessä yhteistyö vastaan! Tuo mietinnässä oleva paketti voisi ollakin ihan mielenkiintoinen. Ja ehkä myös nautinnollinen!

  Tykkää

  1. Blogin kautta saa tosiaan välillä ehdotuksia, jollaisia itselle ei koskaan ole tullut mieleen. Se jos mikä rikastuttaa elämää! :)

   Tämän kirjoituksen yhteydessä kiinnostuin muiden seksilelukokemuksista, koska populaarikulttuurista voi saada sellaisen kuvan, että monilla naisilla on vähintäänkin dildo makuuhuoneessaan, ja seksileluista myös keskustellaan. Todellisuudessa en itse ole oikeastaan koskaan jutellut yhdenkään ystävän tai vieraammankaan kanssa seksileluista, enkä jotenkin usko niiden olevan kovinkaan yleisiä. Erilaisia (rivojakin) seksileikkejä kun voi harrastaa myös ilman leluja.

   Täytyy joo katsoa, pääsenkö Huippukivan kanssa sopimukseen noista katsomistani tuotteista! :)

   Tykkää

 3. Ihanan asiallinen ja kiinnostusta herättävä postaus – sellaisellekin, joka ei olisi uskonut olevansa aiheesta kiinnostunut! Nyt alkoi jo hiukan kiinnostaa mahdollinen yhteistyöpostauskin :D

  Tykkää

  1. Voi kiitos! 💜 Juuri tuohon pyrin, että pystyisin käsittelemään tällaistakin aihetta niin, että se sopisi blogiin ja kiinnostaisi lukijoita. Palautteesi perusteella onnistuin tavoitteessani. Kiitos! 😍

   Yhteistyö on edennyt sen verran, että paketti on kuulemma jo matkalla. Saa nähdä, milloin se ehtii tänne korpeen, missä nykyään asun! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s