Unelmatalo

Mitä kuvassa näkyy?

Vastaus: Siinä on talon ja terassikalusteiden osia. Päätin sittenkin rakentaa taloni itse ja tilata vain rakennusmateriaalit.

No ei sentään! Onhan tuleva talo pieni (mistä mieskin jaksaa irvailla vähän liian usein), mutta ei niin pieni, että sen rakennusmateriaalit mahtuisivat pöydälle. Minkä talon osista sitten on kyse?

Vanhan ja rakastetun barbitaloni! Olin oikein odottanut, että pääsisin kokoamaan sen. Aion antaa sen siskontytölleni.

Barbitalon kokoaminen tuli ajankohtaiseksi, koska ensinnäkin siskontyttö on sopivassa iässä ja pitää barbeista, ja toisekseen talon osat löytyivät samoista kaapeista, joihin joudun pian ahtamaan omia tavaroitani muuton takia.

Katsoin parhaaksi koota talon itse siltä varalta, että siitä puuttuisi osia. En nimittäin kehtaisi tarjota siskontytölle taloa, jota ei pysty rakentamaan puuttuvien osien takia. Kaikki osat onneksi löytyivät.

Talo on nimeltään Barbie Modular Home 3 in 1. Sen voi koota monella eri tavalla moduulien ansiosta. Se on yhä yksi hienoimmista saamistani synttärilahjoista koskaan. Olin aivan häkeltynyt, kun sain sen! Minähän olin melko poikamainen tyttö puuhiltani (tekninen työ) ja harrastuksiltani (karate), joten ehkä barbi-innostus toi kaivattua vastapainoa.

Talo on takaakin niin kaunis!

Terassilla kelpaa nyt köllötellä.

Jos siskontyttö on puoliksikaan yhtä innoissaan talosta kuin minä aikoinani, niin talo saa pian uuden onnellisen omistajan!

4 vastausta artikkeliin “Unelmatalo

 1. Nostalginen ja kiva lahjaidea! Mulla ei ollut yhtään barbiea eikä muitakaan nukkeja. Sitä enemmän mulla oli pikkuautoja ja mun rakkain lahja oli myös talo; nimittäin kolmikerroksinen parkkitalo! Siinä oli hissi, bensis ja huoltamo! :)

  Tykkää

  1. Autoinnostuksesi alkoi sitten varhain! :) Kuulostaa kyllä hienolta tuo parkkitalo. Itsekin leikin pienenä kovasti sellaisella paloautolla, johon sai laitettua vettä. Pari muutakin leikkiautoa ja -moottoripyörä meillä oli, vaikka perheessä ei ollut eikä ole veljiä. Barbit tulivat sitten myöhemmin.

   Tykkää

 2. Voi mikä ihanuus! 😃 Muistan itsekin toivoneeni juuri tätä taloa, mutta en sitä saanut, koska minulla oli jo yksi toinen talo. Hyvässä kunnossa kyllä säilynyt tämä talosi, toivottavasti siskon tyttösi ilahtuu.

  Tykkää

  1. Onpa kivaa, että tunnistat ja muistat talon noin hyvin! :) Itsekään en sitä varmasti olisi saanut, jos meillä olisi ollut esim. isosiskolle aiemmin ostettu talo, mutta onneksi niin ei ollut. Talo on tosiaan varsin siisti, ja kaikki osatkin löytyivät, eli luulisi sen ihastuttavan myös nykyajan lapsia juuri niin kuin meitäkin aikoinaan. :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s