Kesähiukset

Aina ei ole selvää, mitä kaikkea blogissa haluaa jakaa, mistä syystä ja kenelle. Tällä kertaa tiesin kuitenkin heti, että uudet kesähiukset on laitettava blogiin. Ovathan hiukset yksi aiheistani muutenkin, mutta nyt postaus toimii myös todistusaineistona: kukaan läheiseni ja tuttuni ei nimittäin huomannut uutta polkkaani ollenkaan!

En toki halunnut hiusten leikkausta siksi, että joku tuttuni sen huomaisi ja sitä kommentoisi. Yllätyin kuitenkin siitä, ettei kukaan huomannut hiuksissa mitään eroa, sillä itse pidän sitä todella näkyvänä. Olen tottunut siihen, että pitkissä hiuksissa isoakaan pätkäisyä ei usein huomata, koska hiukset ovat leikattuinakin yhä pitkät. Lyhyemmissä hiuksissa pienempikin trimmaus puolestaan usein näkyy selvästi. Omat puolipitkät hiukseni leikattiin tällä viikolla perinteisimpään polkkapituuteen. Myös parturoijani kysyi, haluanko varmasti, että hiuksia leikataan niin paljon, kuin pyysin. Pelkäsinkin hetken, että niistä tulee liian lyhyet, kunnes tajusin, etteivät muut näe hiuksissani mitään eroa!

Niinpä lukija voi nyt halutessaan testata näkökykyään. Näetkö alla olevissa kuvissa mitään eroa hiusten pituudessa?

Ehkä edes pienen eron?

Itse olen joka tapauksessa polkasta innoissani! Uudella leikkauksella on piristävä ja energisoiva vaikutus. Kun on viettänyt valtaosan elämästään pitkätukkaisena, aidosti lyhyempi malli tuntuu aina jännittävältä ja elävöittävältä. Omat hiukseni eivät kuitenkaan ikäväkseni pysy lyhyinä kauaa, vaan kasvavat nopeasti, enkä jaksaisi käydä leikkauttamassa niitä parin kuukauden välein. Niinpä juuri nyt on kaikista kivoin hetki, kun hiukset ovat vastaleikatut!

4 vastausta artikkeliin “Kesähiukset

 1. No on ihan selvästi lyhyemmät! Ja hyvännäköiset!
  Mun hiukset leikattiin ton sun ”ennen”-kuvan pituuteen viime heinäkuussa ja nyt ne on taas melkein pepun päälle. Välillä tulee semmosia ”nyt vetäsen tosi lyhyeks”-intopiukeehetkiä, mutta toisaalta taas tänäänkin mietin, kuinka pitkät hiukset (ainakin mulla) likaantuu hitaammin kuin lyhyet.

  Tykkää

  1. Kiitosta! 💚

   Muistankin, että sulta napsaistiin pituutta oikein kunnolla. Kylläpä se kasvaakin nopeasti takaisin! Olet varmaan joutunut napsimaan otsatukkaa lukuisia kertoja tänä aikana pitääksesi sen otsatukkana. :)

   Mulla oli nuorempana noin, että lyhyemmät hiukset rasvoittuivat nopeammin kuin pitkät. Nykyään hiukseni ovat niin paljon karkeammat ja ilmavammat, että ne ovat lyhyempinä kuohkeammat kuin pitkinä, ja rasvoittuvat siten hitaammin. Pidempinä hiukseni roikkuvat päätä pitkin ja koskettavat siten suhteessa enemmän päänahkaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.