Väsy

Haluan huikata olevani vielä hengissä, vaikka aktiivilomallamme meinaakin olla vaikea ehtiä bloggaamaan.

Olemme käyneet useilla uusilla vaelluksilla, joista yksi oli yhdeksän tunnin ja yli 20 kilometrin mammuttikävely. Teen siitä pian oman postauksensa.

Saimme myös käytyä kokonaan toisella saarella eli Menorcalla. Siellä oli kaunista ja rauhallista, ja meri hehkui uskomattoman turkoosina. En ole vielä katsonut Menorcalta ottamiani kuvia, ja toivon, että veden sävy näkyy juuri niin kirkkaana ja vahvana kuin se oli todellisuudessa. Menorcastakin on siis luvassa blogijuttu. Menorca näyttääkin olevan uutuuskohde jopa Aurinkomatkojen valikoimassa, ja ehkä kiinnostaa joitakuita jopa enemmän kuin läpikoluttu Mallorca (vaikka se ei luontomatkaajalle ja vaeltajalle sitä suinkaan ole).

Lisäksi olen testaillut täällä matkalla uutta lupaavaa alumiinitonta dödöä, josta siitäkin kerron pian lisää. Jätin rohkeasti oman suosikkini eli itsetehdyn dödön kotiin ja otin matkalle vain uuden testidödön. Ajattelin, että lämmössä ja patikoidessa dödön teho (tai sen puute) tulee parhaiten esiin. Dödö on aivan eri tyyppinen kuin monet muut testaamani dödöt, joista jotkin ovat lähestulkoon identtisiä ainesosiltaan. Perusteellinen testaaminen on siis paikallaan.

Palaan asiaan paremmalla ajalla!

2 vastausta artikkeliin “Väsy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.