Avainäijä kiusaa

Kenen puhelimen nimilista näyttää näin metkalta?

Tuo lista on yksi hauskimpia muistojani. Se jaksoi naurattaa lyhyesti jopa äidin kuolinpäivänä. Älä-listalla on niin pankkeja, puhelinoperaattoreita kuin lehtimyyjiäkin ja joku mystinen ”avainäijä”. Olisikin ehkä pitänyt soittaa äijälle ja kysyä, mikä hänen suhteensa avaimiin on. Mutta koska äiti oli päättänyt, että äijälle ei vastata, oli helppo olla soittamatta.

Lista ei suinkaan lopu tuohon, vaan saa jatkoa.

Lopulta ei-haluttuja puheluita tuli ilmeisesti niin monia, ettei älä-tunnuksen perään tarvittu enää sanoja, vaan numerot riittivät. Ehdotin äidille monesti, että hän vaihtaisi numeronsa salaiseksi. Silloin puhelinmyyjät ja vastaavat eivät pääse kiusaamaan soitoillaan. Äiti kuitenkin mieluummin kerrytti puhelimensa älä-listaa, jotta ei koskaan joutuisi vastaamaan uudestaan samasta numerosta tuleviin tuputuksiin.

Tämä kaikki tuli mieleeni tänään naistenpäivänä. Äidin kuoltua monet ”erityispäivät” eivät tunnu miltään, niitä ei meinaa edes muistaa. Ystävänpäivän kanssa kävi samoin. Mutta kun nyt illalla tajusin, että on naistenpäivä, äiti tuli mieleeni. Kai hän yhä kuitenkin on nainen, vaikka onkin poissa. Hyvää naistenpäivää, rakkain äiti!

4 vastausta artikkeliin “Avainäijä kiusaa

  1. Samoin sulle! 💗 Itsekin noudatan usein samaa, eli en vastaa nimettömiin puheluihin. Joskus tosin osaa varta vasten odottaa jotain tärkeää nimetöntä puhelua, ja silloin kyllä harmittaa, jos tuleekin vastanneeksi erilaisille tuputtajille. 😏

   Tykkää

  1. Kiitos! :D

   Miten huippua, että sait työpaikan! Onneksi olkoon! 👍💪🎉🎂 Juuri tuon tyyppisiin nimettömiin puheluihin itsekin viittasin, eli mahdollisille työnantajille, asunnonostajille ja muille vastaaville paranee kyllä vastata. 😊

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.