Taustapaljastus

Siinä on ruohon- ja kaislanvihreää, valkoista ja muutakin vihreää, ja se näyttää ainakin toisinaan kankaiselta. Se on näkynyt blogissa monet kerrat, ja näkyy varmasti jatkossakin. Mikä se on?

vihreat-raidat

Joskus peitän sen eri materiaalilla, jotta se näyttää eri taustalta. Todellisuudessa kuvauspaikka on silloinkin aina sama.

Sain muutama vuosi sitten edesmenneen mummoni sohvapenkin. Pidin penkistä, mutta sen puinen väri ei sopinut makuuhuoneeseeni. Niinpä pyysin isääni maalauttamaan sen valkoiseksi. Näin hieno siitä tuli:

sohvapenkki

Kangas oli laadukasta materiaalia ja upeakin monella tavalla, mutta ei sopivin omaan makkariini. Päätin päällystää sohvapenkin itse. Äheltäessäni penkin kanssa minulle selvisi, että mummoni olikin jo päällystänyt sen, ja alkuperäinen, kiinteä pehmuste oli väriltään tällainen:

sohvapenkki-2

Jaiks! Pidän ruskeasta, mutta mummoni käyttämä päällyskangas vei kirkkaasti voiton. Olin aina luullut, että penkki oli luonnostaan sen näköinen, jollaiseksi mummoni oli sen loihtinut. Päällystetty versio oli parempi kuin ruskea alkuperäisversio, mutta kaipasin penkkiin yhä itselleni mieluisampaa ilmettä. Ja niinpä sohvapenkistä tuli tällainen, ja samalla omaan silmääni levollinen ja raikas, mutta myös pirteä ja eloisa tausta monille kuvattaville asioille:

sohvapenkki-3

Sohvapenkki on tuonut minulle paljon iloa, ja pidän sitä yhtenä onnistuneimmista tuunauksistani. Pussilakanakankaasta on moneksi!

4 vastausta artikkeliin “Taustapaljastus

  1. Moneen taipuu pussilakanakin, kun on kekseliäs. Anoppini teki isokuvioisista orvokkipussilakanoista keittiön verhot, joissa orvokit kasvoivat alaspäin! Ensin ihmettelin niitä, mutta ajan kanssa ne muuttuivat hyvinkin onnistuneiksi. Sinunkin pikkusohvasi on hieno tausta ja oikein söpö nykyasussaan. :)

    Tykkää

    1. Kiitos! Pussilakanasta tehdyt orvokkiverhot kuulostavat ihanilta (pidän kovasti tietynlaisista kukkakuoseista), mutta minuakin olisi varmasti arveluttanut asettaa orvokit ylösalaisin. :) Toisaalta taivaalta kasvavat orvokit voivat lopulta olla jopa perinteisiä kivemmat! :-D

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.