Matkasuunnitelmia – Näin säästät tuntuvasti Bonuswayn avulla

Varasin juuri joulukuulle matkan alla näkyviin maisemiin.

mysteerikohde

Tiedän, että lukijoissa on useampiakin kyseisen maan faneja, eli hihkaiskaa ihmeessä, mikäli arvaatte kohteen! Saa nähdä, kuinka paljon paikka poikkeaa kuvien näkymistä joulukuussa, mutta olisin lähtenyt joka tapauksessa. Erikoishyvä ystäväni majailee siellä nyt, ja menen moikkaamaan häntä. Niin kuin kirjoitin hetki sitten hänellekin: Jee!

Kun vertailin lentojen hintoja ja tein lopulta kaupat, onneksi mieleeni muistui automaattisesti Bonusway-palvelu, jota käyttämällä säästin taas tuntuvasti rahaa. Kerroin palvelusta aikoinaan täällä, ja omia sanoja lainatakseni Bonusway on palvelu, joka

antaa verkkoshoppailijalle bonusta samalla periaatteella kuin S-ryhmä antaa S-etuasiakkailleen kuitenkin sillä ilostuttavalla erolla, että Bonuswayn kautta tienatut rahat saa suoraan pankkitililleen, jolloin ne saa käyttää juuri siihen mihin haluaa. Palveluun liittyminen ja sen käyttäminen on ilmaista, ja Bonuswayn kautta voi shoppailla ja tienata jo yli 800 verkkokaupassa, kuten Zalandossa, Booking.comissa, Nellyssä, CDON.comissa ja Stockmannilla. Ostokset tehdään verkkokaupoissa juuri niin kuin ennenkin, ja niistä kertyy shoppailijalle rahaa, kunhan hän vain kirjautuu Bonusway-palveluun ja klikkaa itsensä kauppoihin Bonuswayn kautta ennen ostosten tekemistä.

Bonuswayn kautta voi siis säästää rahaa vaikka minkälaisissa kaupoissa, mutta matkojen kohdalla säästöt ovat monesti suurimpia, koska lennot ja/tai majoitus maksavat usein enemmän kuin monet muut nettiostokset. Tämänkertaisissa ostoksissani, eli lennoissa tuohon mysteerikohteeseen, pidän kaikkein upeimpana sitä, että vaikka käyttämäni lentoyhtiö ei suoraan kuulu Bonuswayn kauppavalikoimaan, pystyin silti hyvin helposti ostamaan kyseisen lentoyhtiön lennot Bonuswayn kautta.

Näytän esimerkin avulla, miten helppoa ilmaisen rahan tekeminen on. (Kuvakaappaukset ovat Momondosta.)

lentoesimerkki

Yllä näkyy Finnairin lennot Krakovaan ja takaisin Helsinkiin. Finnair ei kuulu Bonuswayn kauppavalikoimaan, eli jos lennot ostaisi Finnairin kautta, niistä ei saisi bonusta. Samaten esim. Travelgenio, jota yllä oleva esimerkki tarjoaa yhdeksi ostopaikaksi, ei ole Bonuswayn yhteistyökumppani. Juuri samoja lentoja myy kuitenkin hyvin moni muukin palvelu, ja kun klikkaa +16 lisää -kohdasta kaupat näkyviin, eteen avautuu tällainen ikkuna:

lentoesimerkki-2

Kokonaisuudessaan samoja lentoja myy 19 eri palvelua, joista useampi, kuten Supersaver, Ebookers, Ticket.fi, Travellink, Sembo ja Eticket.fi, kuuluvat Bonuswayn kauppavalikoimaan. Palveluista voi ja kannattaa muutenkin valita edullisin, ja aina tarkastaa, josko kauppa kuuluu Bonuswayn valikoimaan. Tässä Krakova-esimerkissä paras diili löytyy Sembolta (jo valmiiksi halvin hinta + Bonuswayn kautta saatava bonus = eniten säästöä).

lentoesimerkki-3

Toisin sanoen on hyvin todennäköistä, että lähes mitkä tahansa lennot ja/tai majoituksen saa buukattua Bonuswayn kautta. Se puolestaan tarkoittaa aina väistämättömiä säästöjä asioista, joita ihminen ostaisi muutenkin. Omat tämänkertaiset lentoni löytyivät Travellinkin kautta, eli valitsin haluamani lennot edullisimmalla hinnalla, ja lisäksi sain ostoksista bonusta.

Kun mahdollisesti kymmenien eurojen säästöt ovat yhden klikkauksen päässä, miksi ei nauttisi ylimääräisestä palkkapäivästä sitten, kun kaikista ostoista kertyneet säästöt siirtyvät omalle pankkitilille?

Muistutan, että Bonusway tarjoaa blogini lukijoille 10 euroa ostosrahaa ensimmäisestä ostosta, ja palveluun voi liittyä tästä linkistä. (Huom! Linkin on oltava juuri tuo 10 euroa saadakseen, eli pelkkä Bonuswayn etusivulta liittyminen ei tuo asiakkaalle ylimääräistä ostosrahaa. Myös blogin sivupalkista löytyy oikealla linkillä varustettu banneri.)

Omissa toiveissani on buukata pian lisää matkoja, Bonuswayn kautta totta kai. Voi että, rakastan niin kovasti tällaista helppoa kikkailua! Olen leiponut omat miljoonani (no okei, omat kymmenet tuhanteni) juuri tällaisilla fiksuilla säästövinkeillä, joita käytän ja sovellan kaikkeen ja kaikkialla.

10 vastausta artikkeliin “Matkasuunnitelmia – Näin säästät tuntuvasti Bonuswayn avulla

 1. Jee, matkakohdearvoituksia! Tää on vaikein tähänastisista, mutta olisko Sveitsi? Kyllähän sä siitä kirjoititkin jo, mutta en huijaa ja kurki. Tosin en muista mainitsitko maata kuiteskaan…

  Tykkää

  1. En ole maininnut maata aiemmin. Sveitsi on kyllä hyvä arvaus, mutta ei osunut kohdalleen. :) Juuri sinulle tämä maa on tuttu ja rakas kielineen kaikkineen, mutta annoin jo varmasti liikaa vihjeitä! :-D

   Tykkää

  1. No niinpäs muuten onkin! :) Muistin reissunne hyvin, mutta kaikki kohteet eivät olleet jääneet yhtä tarkasti mieleeni. Nyt kun kahlasin postauksesi reissusta uudelleen, kaikista upeimmat matkakuvanne ovat mielestäni juuri noilta seuduilta, joille olen itse lähdössä. Huikeita kuvia kerrassaan, taatusti blogisi hienoimpien joukossa! :)

   Tykkää

 2. Kuvista olisin arvannut Sveitsi, mutta lennot paljastivat, ettei se taida olla kohteena. Upealta näyttää joka tapauksessa ja varmasti hieno reissu tulossa!

  Tykkää

  1. Valitsin tarkoituksella esimerkkilennot, joilla ei ole mitään tekemistä oikeiden lentojeni kanssa. ;) Tein näin juuri siksi, ettei kohde vielä paljastu. Ihana reissu on kyllä varmasti tulossa, eikä pelkästään kohteen, vaan myös mitä mahtavimman seuran ansiosta!

   Tykkää

  1. Kohde näyttää kyllä kuvissa harvinaisen hyvältä (en ole koskaan aiemmin käynyt lähimaillakaan). Varmistin vieläpä, että kuvat todella ovat kohteesta, eivät siis esim. 10 kilometrin päässä sieltä, mihin olen menossa. Niinpä toivotaan, että kaikki tuo upeus välittyy minunkin tulevista matkasepustuksista. :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.