The Body Shopin All-in-one BB-voide

Sis. affiliatelinkkejä

Vaikka olen jo vuosia käyttänyt eri BB-voiteita, blogissa olen kirjoittanut vasta yhdestä, Joe Blascon BB-voiteesta. Nyt kokeiluun pääsi itseäni enemmän miellyttävä tuote, nimittäin The Body Shopin All-in-one BB Cream. The Body Shop on Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalla, ja merkin BB-voide on myös ainesosiltaan vegaaninen.

bodyshop-all-in-one-bb-cream

Minusta Body Shopin BB-voide vaikutti ensin kuuluvan sarjaan, johon liian monet BB-voiteet tippuvat: ne ovat niin kevyitä, läpikuultavia ja peittokyvyttömiä, että paljaalla ja voidellulla iholla ei näy juuri mitään eroa. Monelle niin kevyt voide ei riitä. Jos iho puolestaan on valmiiksi täydellinen, mitään värillistä voidetta ei tarvita, mutta harvanpa iho on niin hyvässä kunnossa vuoden ympäri.

Käytettyäni voidetta jonkin aikaa kuitenkin huomasin, että kasvoista tulee auttamatta freesimmät, ja myös peittokykyä löytyy enemmän kuin ensin luulin, joskaan ei silti merkittävästi. Voide tulee tuubista valkoisena, ja seassa olevat pigmenttihiukkaset ovat kuin erittäin hienoja hiekanjyviä. Pigmenttihiukkaset hajoavat, kun tuotteen levittää iholle.

bodyshop-all-in-one-bb-cream-3

Tuote levittyy vaivatta ja minkäänlaisia rajoja jättämättä. Voide sopii parhaiten normaalille tai kuivalle iholle, ja myyjä diagnosoi minun ihoni pintakuivaksi sekaihoksi, mikä tuntui osuvan aika lailla nappiin. Myyjä valitsi minulle kahdesta vaaleasta sävystä tummemman, ja se sulautuukin ihooni erinomaisesti. Iho ei jää voiteen jäljiltä lainkaan tahmaiseksi, mutta muuttuu aavistuksen tahmaisemmaksi päivän mittaan. Itse pidän kosteutetun ja kuulaan oloisesta ihosta, enkä koskaan puuteroi kasvoja (se vain korostaa pintakuivuutta), mutta veikkaan joidenkin kaipaavan puuteria näin kosteuttavan voiteen päälle. Myyjä kertoi voiteen rullaantuvan iholla, jos sitä laittaa liikaa, mutta itse en ole saanut voidetta rullaantumaan millään, mistä tuleekin paljon plussaa.

bodyshop-all-in-one-bb-cream-4

Yllä olevassa kuvassa näkyy, kuinka iho on kauttaaltaan tasaisemman sävyinen, ja triangelin muodossa olevat luomet posken sivulla ovat häivyttyneet voiteen ansiosta. (Luomet tosin ovat pienin murheeni, mutta niiden kohdalla voiteen peittokyky näkyy parhaiten.) Yhteenvetona voi sanoa, että olen kaikin puolin vakuuttuneempi Body Shopin BB-voiteesta kuin aiemmin kokeilemastani Joe Blascosta.

Oikeastaan ainoana miinuksena pidän tuotteen kalleutta: 20,50 euroa 25 millistä voidetta on kova hinta, sillä monet muut BB-voiteet ovat sekä edullisempia että tuplasti isommissa tuubeissa. Tosin hyvin harva jos mikään niistä voiteista on vegaaninen ja toimiva. En silti osaa vielä sanoa, ostaisinko itse tätä voidetta, jonka äiti halusi välttämättä minulle ostaa osoitettuani vähänkin kiinnostusta sitä kohtaan. Aika näyttää, onko voidetta pakko saada joskus lisää, mutta ainakin nykyinen tuubi jää käyttöön!

bodyshop-all-in-one-bb-cream-2

4 vastausta artikkeliin “The Body Shopin All-in-one BB-voide

 1. Minulla on hyvin samantapaisia kokemuksia BB-voiteista, joko ne ovat liian rasvaisia ja paksuja tai niin ohuita, että sama kuin ei käyttäisi mitään. Niinpä minäkin käytin vuosia Joe Blascon tuotetta, en kuitenkaan BB-voidetta, vaan pieneen pyöreään purkkiin pakattua vahvantuoksuista meikkivoidetta, en muista nyt tarkkaa nimeä, kun olen hävittänyt viimeisenkin purkin, joka oli kyllä todella riittoisaa ja hyvin peittävää, koska minulla on aika kirjava iho nuoruuden finnitaudin seurauksena.

  Sitten kerran ulkomaanlennolla satuin tilaamaan kokeeksi concealerin Too Faced Absolutely Flawless Flexible Coverage Concealer -voiteen, 8 ml:n tuubi.
  Ja siinä se oli: täydellinen peittävyys ja hyvä leviävyys nuppineulan kokoisella nokareella. Pysyy koko päivän ja sulautuu ihoon kiiltämättä. Viimeksi, kun eräs ystäväni kävi ulkomailla, hän toi tuliaisiksi samantyyppisen voiteen, Amazing Cosmetics Amazing Concealer, 6 ml:n tuubi, yhtä mahtava tuote sekin. Kosteusvoide alle ja pikkuruinen nokare tätä hyvin leviävää tuotetta ja naama on kuosissa koko päivän! :)

  Tykkää

  1. Kiitos vinkeistä! :) Too Faced ja Amazing Cosmetics ovat minullekin tuttuja joidenkin kauneusgurujen YouTube-videoista, joita katsoin vuosia sitten. Sittemmin olen pyrkinyt siirtymään vegaanisemmalle linjalle. Olen kyllä kuullut muidenkin hehkuttavan nimenomaan tuota Amazing Concealer -peiteainetta, eli se varmasti on nimensä mukaisesti mahtava tuote. :)

   Joe Blascolta en ole koskaan kokeillut niitä peittävämpiä pakkeleita, joista merkki parhaiten tunnetaan, enkä osaa sanoa, pitäisinkö niiden tunnusta omalla iholla. Joe Blasco on Bodyshopin ohella Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalla, eli on sen puolesta paras mainitsemistasi merkeistä. Blascon pakkelit eivät kuitenkaan usein ole ainesosiltaan vegaanisia mm. mehiläisvahan takia, ja niinpä sekään merkki ei varsinaisesti ilahduta.

   BB-voiteet ja peiteaineet ovat toki jo käyttötarkoituksiltaan hyvin erilaisia, mutta pidän kyllä ajatuksena tuostakin, että laittaa meikkituotetta vain tiettyihin kohtiin kasvoissa (arvet, punoitus, pigmenttiläiskät ym.) sen sijaan, että voitelee koko kasvot jollain toimimattomalla BB-voiteella. Bodyshopin voiteeseen olen onneksi ollut tyytyväinen. :)

   Tykkää

 2. Kiitoksia vinkistä! Uusi BB-voide on itselläkin mestästyksessä, joten täytyy pistää Bodyshopin vaihtoehto harkintaan. Tuotteen hinta on todellakin aika suolainen, mutta eläinkokeettomus ja illuusio edes jonkinlaisesta luonnollisuudesta ovat plussaa. :)

  Tykkää

  1. Kiva, jos vinkistä on hyötyä. :) Onhan niitä ainakin joitain kehuttuja BB-voiteita mm. luonnonkosmetiikankin puolella (esim. Melvita), mutta niitä tekevät firmat eivät useinkaan ole Animalian listalla eivätkä tuotteet ole vegaanisia. Jos eläinkokeettomuus ja vegaanisuus/luonnollisuus ovat tärkeitä kriteereitä, niin Bodyshop voi olla kokeilemisen arvoinen. Itse voidehan on joka tapauksessa kohtuullisen hyvää kamaa. :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.