Seesteinen

Loma. Päättynyt Irlannin-keikka. Matkalla oman rakkaan kanssa. Vapaus tehdä mitä haluaa. Mitä muuta sitä tarvitsee ollakseen onnellinen?

Ennen olisin voinut tarvita paljonkin muuta. Juuri nyt kaikki tarvittava ja enemmän on kuitenkin tässä. Mieli tuntuu tyhjältä kaikesta moskasta, ja siellä alkaa olla tilaa uusille asioille, joskaan en tiedä, mitä ne voisivat olla. Päässä muhii monia ideoita. Ainekset jo vuosia suunnittelemaani romaania varten olisivat vihdoin kasassa. En siltikään välttämättä ikinä ala sitä kirjoittaa. Olen myös luonut satuhahmon (pitkälti höpsön miehen innoittamana), ja piirsimme jo kumpikin yhdet hahmot satukirjaa varten. Satukin saattaa silti jäädä vain meidän jutuksi, eikä se haittaa.

tervetuloa valoon

Suorittaminen. Miltä tämä näyttää muiden silmissä? Mitä muut ajattelevat ja sanovat, jos minä teenkin näin? Eihän näin voi elää/ajatella/tuntea! Tällaiset ajatukset eivät ole kuormittaneet aivojani viime aikoina.

Myös toivoa tulevaisuuden suhteen on. Saatan saada takaisin yhden elämäni suurimman intohimon, josta olen menneisyydessä joutunut pakosta luopumaan. Kyse voi olla väärästä hälytyksestä, mutta se on silti jotain. Ja sitä tarjottiin minulle ilman, että itse tein asian suhteen yhtään mitään. Law of Least Effort on siis ollut käytössä.

En ole sentään aivan niin valaistunut ja harras kuin kuva antaa ymmärtää, eikä minun ehkä koskaan tarvitsekaan olla, mutta sisäisen rauhan otan aina riemuiten vastaan.

4 vastausta artikkeliin “Seesteinen

  1. Niin kai se on, että täytyy tehdä jotakin täysin tavanomaisesta poikkeavaa vailla kiireitä, kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä ja itselle merkityksellisimmän ihmisen kanssa, jotta mielen solmut avautuisivat ja muu turha painolasti putoaisi pois. Monellehan loma on vielä uuden stressin paikka, kun pitää ehtiä tehdä ne sata asiaa, joita muulloin ei jouda tekemään. Hienoa, että olet saanut mielenrauhan siellä alppimaisemissa kevään kaikkien koettelemusten jälkeen. :)

    Tykkää

    1. Kiitos sanoistasi! Uskon, että tällä kertaa mieli olisi tyhjentynyt lopulta myös ilman matkaa (koska pääsin pois Irlannista), mutta toki reissulla ja ihanilla puitteilla on suuri vaikutus olotilaan (maisemat täällä ovat puhutelleet meitä aivan erityisesti). Ja loman merkitystä ei voi väheksyä; Corkissa vapaa-aikaa oli niin niukasti, että mielen solmujen avautumiseen ei annettu edes mahdollisuutta. Kiireettömyys ja rauha ovat kyllä omiaan kirkastamaan mieltä. :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.