Uudestaan ulkomaille + 10 euroa ostosrahaa sinulle

No mihin se hölmö nyt lähtee, kun on vasta palannut Suomeen? Löytyikö työpaikka tällä kertaa Romaniasta tai Puolasta, joista kumpikin on saanut blogissakin erityismaininnan?

Nyt ei (onneksi) ole kyse työpaikasta ulkomailla, vaan lomamatkasta! Loma olisi mennyt sivu suun, jos viimeisestä Corkin-palkastani olisi vähennetty ensin pelotellut matka- ja majoituskulut, mutta tällä viikolla sain palkkani täysmääräisenä. Se oli totta kai suuri helpotus, ja voin nyt ajatella firmaa aidosti rehtinä toimijana, jollaisista minulla ei menneisyydessä olekaan paljon kokemusta. Saatan jossain vaiheessa kirjoittaa tarkemmin siitä, millaiseksi työni muuttui, sillä työelämähän on ollut yksi blogini aiheista alusta asti, ja työni Irlannissa muutti ajan kuluessa luonnettaan, ja on siksikin pohtimisen arvoista.

Mutta nyt siihen lomaan! Googlen kuvahaku kertoo, millaisiin maisemiin olemme pian lähdössä:

tuleva kohde

Kohde on meille aivan uusi, ja nuo tietyt seudut ovat olleet meillä usein harkinnassa, innokkaita patikoitsijoita kun kerran olemme. Nyt valitsemamme maa ei ole se yleisin, johon ihmiset tuolla vuorialueella yleensä menevät, eli jännää tulee olemaan sitäkin kautta! (Taisin antaa joko ihan liikaa vihjeitä maan arvaamiseen, tai sitten sepustuksessani ei ole mitään tolkkua.) Jos kaikki menee hyvin, kirjoitan seuraavan postauksen noista maisemista!

Lopuksi haluan kertoa ensimmäisestä varsinaisesta blogini yhteistyökumppanista, jonka kautta ostimme lennot ja majoituksen tälle matkalle ja tienasimme ostoksilla yli 35 euroa (!) (ks. kuva alla). Kyseessä on palvelu nimeltään Bonusway (entinen Ostohyvitys), joka antaa verkkoshoppailijalle bonusta samalla periaatteella kuin S-ryhmä antaa S-etuasiakkailleen kuitenkin sillä ilostuttavalla erolla, että Bonuswayn kautta tienatut rahat saa suoraan pankkitililleen, jolloin ne saa käyttää juuri siihen mihin haluaa. Palveluun liittyminen ja sen käyttäminen on ilmaista, ja Bonuswayn kautta voi shoppailla ja tienata jo yli 800 verkkokaupassa, kuten Zalandossa, Booking.comissa, Nellyssä, CDON.comissa ja Stockmannilla. Ostokset tehdään verkkokaupoissa juuri niin kuin ennenkin, ja niistä kertyy shoppailijalle rahaa, kunhan hän vain kirjautuu Bonusway-palveluun ja klikkaa itsensä kauppoihin Bonuswayn kautta ennen ostosten tekemistä.

keratty bonus

Olen saanut bloggaajan urani aikana useita yhteistyöehdotuksia, joista en kuitenkaan ole koskaan syystä tai toisesta innostunut. Useimmiten pahin ongelma yhteistyöehdotuksissa on itselleni väärä arvomaailma, enkä ole myöskään pystynyt kuvittelemaan blogini lukijoiden olevan kiinnostunut tarjotuista tuotteista/palveluista/diileistä. Mutta Bonuswayn tiesin heti mahtavaksi, koska entinen Ostohyvitys oli minulle tuttu ja olin kuullut siitä muiltakin pelkkää hyvää. Lisäksi olen kirjoittanut blogissa rahasta, pienituloisuudesta ja siitä, millainen talousajattelija ja budjettimatkailija olen, ja Bonuswaytä käyttämällä voi pelkästään säästää ja saada rahaa takaisin, ei koskaan menettää rahaa.

Bonusway tarjoaa blogini lukijoille 10 euroa ostosrahaa ensimmäisestä ostosta, ja palveluun voi liittyä tästä linkistä. (Huom! Linkin on oltava juuri tuo 10 euroa saadakseen, eli pelkkä Bonuswayn etusivulta liittyminen ei tuo asiakkaalle ylimääräistä ostosrahaa. Myös blogin sivupalkista löytyy oikealla linkillä varustettu banneri.)

Halusin olla varma uuden Bonuswayn toimivuudesta ennen sen suosittelemista muille, ja niinpä mies oli ensimmäinen lukija, joka liittyi palveluun blogini kautta, ts. teimme ostokset hänen nimissä. Tienasimme Travellinkin kautta ostetuista Finnairin lennoista 5,50 euroa, jonka päälle saimme 10 euroa ostosrahaa. Hotelli löytyi Booking.comista, josta buukkasin aikoinaan myös Skopeloksen ja Kööpenhaminan hotellit, ja nettosimme sillä yli 20 euroa. Saimme siis yli 35 euroa rahaa takaisin ostoksista, jotka olisimme tehneet joka tapauksessa. Ei hullumpaa!

Toivottavasti palvelusta on iloa mahdollisimman monelle, ja me pääsemme turvallisesti jonnekin päin Alppeja!

4 vastausta artikkeliin “Uudestaan ulkomaille + 10 euroa ostosrahaa sinulle

 1. Ooh, kuinka kaunista! Olet lomasi ansainnut, joten nauti upeasta miljööstä ja raikkaasta vuoristoilmasta. Jään mielenkiinnolla odottamaan reissureportaasia. :)

  Tykkää

 2. Arvaukseni matkakohteestanne on Slovenia. Ehkä. Upeat maisemat joka tapauksessa! Mahtavaa, että sait palkkasi kokonaisena ja että pääsette reissuun!

  Tämä onkin jo toinen blogi, joka suosittelee tuota Bonuswayta. Pitäisiköhän sitä nyt sitten itsekin tarttua tilaisuuteen; tulee sitä sen verran shoppailtua verkossa vaatteita, matkoja jne.

  Tykkää

  1. Sulla on kyllä erinomainen historia eri kohteiden arvaamisessa oikein, kun Madeiran ja Irlanninkin tiesit. :) Pian selviää, oletko oikeassa nytkin!

   Täyden palkan saaminen ja matkalle pääseminen on kyllä ihanaa, kiitos myötäilosta. :)

   Bonuswaytä voi todella suositella; itsekään en ole mikään varsinainen shoppailija, ja silti tulee tehtyä mm. juuri tällaisia matkaostoksia. Rahan saaminen takaisin itselle muutenkin välttämättömistä hankinnoista on kyllä mukavaa. :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.