Ai ai, mihin paikkaan nokkonen poltti!

nokkosen polttama

Kuvassahan voisi olla kaula-aukkoni, jos olisin vähänkään rintavampi nainen. Mutta ei, tänne alueelle en pystynyt itse näkemään. Kun kihelmöinti ja polte kävivät oikein koviksi, pyysin miestä katsomaan, miltä alue näyttää. Istuimme silloin penkillä alla olevissa maisemissa.

blackrock cork

Mies parahti polttaman nähdessään ja sanoi, että se näytti paljon pahemmalta kuin hän oli kuvaukseni perusteella ymmärtänyt, ja kehui minua urheaksi. Pyysin häntä ottamaan polttamasta kuvan, jotta voisin itse nähdä. Hän teki työtä käskettyä. Kun näin kuvan, hämmästyin, sillä polte oli koko ajan tuntunut alaselässä, ei lainkaan noin alhaalla kuin mitä kuva antaa ymmärtää. Onneksi sentään ollaan kaukana strategisista alueista. Niihinkin olisi nimittäin voinut osua, koska sain polttaman vaelluksen aikana ollessani puskapissalla. Luulin väistäneeni kaikki nokkoset, mutta yhden pitkän nokkosen pää hieroikin koko alaselän laskeutuessani maahan. Tuntui kuin päälleni olisi heitetty kiehuvaa vettä ja ihoni olisi vereslihalla. Myöhemmin tuntui kuin alaselkään olisi pistetty huumaava puudutuspiikki, joka teki olon lämpimäksi. Jossain vaiheessa kihelmöinti alkoi tuntua siltä kuin alaselässä olisi kävellyt polttavia ötököitä. Tällaista trippiä en voi suositella kenellekään!

4 vastausta artikkeliin “Ai ai, mihin paikkaan nokkonen poltti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.