Kuvakertomus seksin harjoittelemisesta julkisella rannalla

Vaihtoehtoisia otsikoita tälle kirjoitukselle:

 • Mies ja minä rannalla
 • Naisen lajityypillinen käyttäytyminen
 • Sex on the Beach
 • Mitä tässä kuvassa tapahtuu?
 • Opas sopivaan rantakäyttäytymiseen
 • Get a room!

pariskunta rannalla

 • Tapahtumapaikka: Madeira, Portugali
 • Tapahtuma-aika: 26.2.2016

Mies ja nainen saapuvat julkiselle rannalle. He asettuvat makoilemaan mukavasti. On kuin maailmassa ei olisi muita kuin he, he ovat omassa kuplassaan. Ympärillä olevat ihmiset katsovat heitä, toiset paheksuen, toiset huvittuneina.

Siinä vaiheessa, kun pariskunnan nainen on kiepsahtanut hajareisin miehensä päälle, kuvaajan (minä) mies sanoo, että pariskunnalla alkaa olla kuumat paikat. Onkohan niin? Tätä pitää tarkkailla!

pariskunta rannalla 2

Nainen sukii miestä, silittelee ja paijailee tätä. Heidän hivelyään käy ihmettelemässä koirakin. He eivät huomaa koiraa. Nainen hieroo itseään miestä vasten hivuttautuen pikkuhiljaa ylemmäs. Miehen kädet hierovat naisen takamusta edestakaisin.

Kuvaajalla ja hänen miehellään alkaa olla hauskaa. He keskustelevat siitä, käyttäydyttäisiinkö Suomessa näin ja mitä siitä ajateltaisiin.

pariskunta rannalla 3

Syystä tai toisesta miehen jalat alkavat porautua hiekkaan. Näin hän kenties saa enemmän tukea naaraansa kannatteluun ja pitelemiseen.

Nainen on pian käynyt miehen kasvojen jokaisen neliömillimetrin läpi huulillaan ja sormillaan. Nainen on asetelman aktiivisempi osapuoli, miehelle riittää makoilu ja naisen pakaroiden voitelu. He eivät missään vaiheessa näe, että heitä on kuvattu läheltä, kuvaajan miehen olan yli.

Jotain silti tapahtuu. Pariskunta makoilee vielä hetken, nainen laskeutuu miehen päältä ja he lähtevät kävelemään rannalta pois. Kuvaajan mies veikkaa syyksi liikaa innostumista ja sitä, että tilannetta ei voinut enää jatkaa rannalla. Aina niin kilttinä miehenä hän toivoo, että he pääsevät toteuttamaan aikeensa jonnekin rauhallisempaan paikkaan ja epäilee kuvaajaa siveyspoliisiksi. Kuvaaja kiistää, lähettää pariskunnan perään lentosuukkoja ja kiittää heitä kiinnostavana blogimateriaalina toimimisesta.

4 vastausta artikkeliin “Kuvakertomus seksin harjoittelemisesta julkisella rannalla

 1. :–D oioi! Minäkin olen törmännyt moiseen toimintaan, mutta en ikinä Suomessa! On hassua, miten pariskunta ei ikinä tunnu tajuavan muusta maailmasta yhtikäs mitään :-D He vain tulevat paikalle, alkavat kiehnätä ja useimmiten poistuvat jonkin ajan kuluttua. Söpöä ja huvittavaa ja hämmentävää! Tuo koira on kyllä suloinen uteliaisuudessaan :–D

  Tykkää

  1. Kuvasit tuon prosessin niin hyvin, noin se todella aina menee! :D Juuri olimme lukeneet englanninkielisestä oppaasta, kuinka Portugalissa ollaan yleisesti siveellisempiä kuin esim. Espanjassa ja Italiassa, ja mm. paljasta yläkroppaa miehellä pidetään suurin piirtein kuvottavana kaikkialla muualla kuin rannalla. Heti seuraavaksi näimmekin pariskunnan ja heidän touhunsa. :) Tiedä sitten, mitä täällä oikeasti pidetään sopivana ja mitä ei. Viihdyttävää yhtä kaikki! :-D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s