Synttäriyllätys

Minulla on pari postausta luonnosteltuna mahdollisia sadepäiviä varten, ja kirjoitan pian taas patikkaretkistämme ja ruoasta. Tänään haluan jakaa kivan yllätyksen, jota emme ollenkaan osanneet odottaa kahden tähden hotellilta, jota myös pensionaatiksi kutsutaan.

kuohuviini

Aamulla siivooja koputti oveen vain hetkeä ennen kuin olimme kiiruhtamassa bussiasemalle. Hän antoi miehelle kuohuviinipullon, joka lepäsi ison jääpalakeon päällä, suklaakakun ja kortin. Mies oli tapansa mukaan hassu ja ihmeissään, ja siivoja kertoi yllätyksen johtuvan miehen syntymäpäivästä. Mies oli niin kiitollinen ja iloinen, että kiitteli siivoojaa eri kielillä ja halasi tätä. Mitä palvelua ja huomaavaisuutta kahden tähden hotellilta! Yllätyksestä tuli hurjan hyvä mieli, ja vielä vaelluksellakin mietimme, miten mahtava ele lahjan tuominen oli. Palatessamme pari tuntia sitten vaellukselta hieno jääkasa pullon alta oli toki sulanut, mutta onneksi mies ehti laittaa pullon jääkaappiin jo aamulla. Meillä on pullo vielä korkkaamatta, eli täytyy pitää tämä kirjoitus lyhyenä!

Tässä vielä vertailukuva neljän tähden hotellista Madeiralla:

muurahaiset lavuaarissa

Näin aktiivista muurahaispesää lavuaarissa ei odottaisi neljän tähden hotellilta, kun puolestaan kuohuviiniyllätystä ei osaisi odottaa kahden tähden hotellilta. Moni kakku päältä kaunis, don’t judge a book by its cover ja mitä näitä on. On tämä Madeira jännä paikka!

6 vastausta artikkeliin “Synttäriyllätys

 1. Upea yllätys tosiaan! Minultakin vielä viivästyneet onnittelut miehellesi!

  Itse olin n. 10 v sitten Roomassa ja meillä mieheni kanssa oli myös vaatimaton kahden tähden hotelli, kun olimme ajatelleet ettemme siellä kuitenkaan ole muuten kuin suihkussa ja nukkumassa. Mutta kun pääsimme perille, huoneen ikkuna oli kokonaan peitetty! Vasta paikan päällä selvisi, että siellä oli julkisivuremontti menossa. Olimme pöyristyneitä, mutta sitten huomasimme pienellä sivupöydällä Prosecco-pullon ja kortin. Siinä pahoiteltiin remonttia ja luvattiin 15 %:n alennus huonehintaan. Olimme sitten hyvinkin tyytyväisiä eikä pimeä ikkuna enää haitannutkaan! Ja loma oli muutenkin tosi onnistunut!

  Pienet asiat ovat todellakin suuresta merkityksestä! :)

  Tykkää

  1. Kiitos onnitteluista!

   Teilläkin on kiva hotellikokemus. :) Näemmä nämä kahden tähden hotellit ovat sitten ihan parhaimmistoa ja osaavat hommansa. Hyvitystilanteet onnistuvat samoin kuin yllätyslahjatkin. Yleisesti on kai niin, että pienen tähtiluokituksen hotelleilta ei odotakaan ihmeitä, jolloin pitäisi voida yllättyä vain positiivisesti, kun korkeamman tähtiluokituksen hotelleilta puolestaan odottaa pakostikin enemmän, ja rahalle on saatava vastinetta. Muurahaispesille sun muille ei pitäisi olla niissä sijaa!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.