Disney on Ice 2016 Hartwall Arenalla

Tänäkin vuonna sattui käymään niin, että pääsin tuuraamaan petipotilasta Disney on Ice -esitykseen. Viime vuoden esityksestä jäi hyvä mieli, joskin kameran kehnous jäi vaivaamaan. Niinpä minulla oli tällä kertaa parempi kamera mukana, mikä onneksi näkyy välittömästi kuvien laadussa. Mitään hienoja vehkeitä minulla ei todellakaan ollut nytkään, mutta sentään sellainen kamera, jolla voi mm. zoomata (mikä kertoo paljon viime vuoden kamerastani!).

minni

Show alkoi yllättävästi Leijonakuninkaalla, ja ilahduin erityisesti Timonista ja Pumbasta. Myös Simba ja Nala tanssivat upeasti. Esitys kuitenkin loppui pahasti kesken. Monia hahmoja, kuten Simban isää Mufasaa ja pahaa Scaria, ei nähty ollenkaan. Myöskään nähtyjen hahmojen ympärille ei rakennettu kunnollista tarinaa.

leijonakuningas

Seuraavaksi oli vuorossa Peter Pan. Se oli täyspitkä esitys, jossa nähtiin kaikki lapset, Helinä-keiju, kadonneet pojat ja tietysti kapteeni Koukku, joka joutui lopulta krokotiilin kitaan.

peter pan

Sitten siirryttiin Pieneen merenneitoon, josta kuvasin viime vuonna videon. Tämän vuoden versio oli onneksi erilainen, joskin viime vuoden versio oli vähän hienompi. Tänä vuonna ei käytetty neonvaloja eikä nähty yhtä paljon eläinten liehumista vedessä, mutta yleisesti ottaen Pieni merenneito oli taaskin ehdottomasti yksi näyttävimpiä esityksiä.

pieni merenneito

Näiden esitysten jälkeen mentiinkin jo viimeiseen, varmasti taas kaikkein odotetuimpaan esitykseen, joka on Frozen. Se ei tehnyt minuun vaikutusta viime vuonna, mutta tämän vuoden versio tuntui paljon paremmalta ja räväkämmältä. Myös kuvat onnistuivat. Hihkuin, kun sain tallennettua Olaf-lumiukon pään irrotuksen.

frozen 2

frozen

Kuvasin pari videota, joista jaan nyt Frozenin lopun.  Halusin tällä kertaa lähikuvaa, koska viime vuoden videoissa en pystynyt pääsemään lähelle hahmoja.

Kaiken kaikkiaan show oli oikein kiva ja värikäs. Paljon paranemista potilaalle, jonka paikan sain!

minni ja muut

4 vastausta artikkeliin “Disney on Ice 2016 Hartwall Arenalla

 1. Tosi hyviä kuvia! Hyvälle paikalle pääsit tosiaan. Mä en ole koskaan käynyt katsomassa noita DIsney on Ice – esityksiä. Jotenkin sitä ajattelee, että ne on lapsille, vaikka katseleehan sitä itsekin Disneyn leffoja.

  Tykkää

  1. Kiitos!

   Disney on Ice -esitystä todella aina mainostetaan lasten tapahtumana, vaikka moni aikuinen itse asiassa pitää show’sta enemmän. Lapsi saattaa ehtiä kyllästyä tai väsyä, kun aikuinen puolestaan nauttii ja muistelee oman lapsuutensa Disney-klassikoita. :)

   Tykkää

 2. Upeita kuvia! Ja hieno kuvaus esityksestä! Olen käynyt Disney on Ice -esityksessä kolme vai neljä kertaa peräkkäin ja olen kyllä sitä mieltä, että tämän vuoden esitys oli paras! Samoja teemoja on esitetty aikaisempina vuosinakin, mutta mukavasti olivat muuttaneet osin, kuten kirjoititkin. Kaksi osiota oli, joista en saanut niin hyvin kiinni. Ensimmäinen oli se, josta sinulla näkyy ylimmässä kuvassa Minnin takana. Luistelijoita oli valtavasti, heillä oli upeat sinivalkoiset asut ja hienoja hattuja, tuli mieleen Hollanti ja puukengät. En tiennyt, mitä tässä kuvattiin, ja mitä Disneyn teemaa se kuvasti, luistelu oli kyllä upeaa! Toinen minusta sekava osio oli kohta, jossa mentiin Lontooseen tutustumaan poliiseihin. Tuli mieleen, että näillä kohdilla jotenkin kuvattiin ”maailmanvalloitusta”, vaikkei se olekaan Disneyn elokuva. Toisaalta toki Disney tunnetaan kaikkialla :) Kohdat vain olivat mielestäni erikoisesti esityksessä irrallaan, Muistatko sinä nuo kaksi osiota ja mitä sinä ajattelet niistä?

  Tykkää

  1. Kiitos! Ilmankos tämän vuoden esitys tuntui niin hyvältä, kun se sinunkin mielestäsi on paras noin monesta näkemästäsi show’sta. Nythän oli se 25-vuotisjuhlavuosi, joten varmaan siksikin esitykseen satsattiin vielä tavallistakin enemmän.

   Sinivalkoluistelijat tanssivat tosiaan upeasti, sillä sain heistä hyviä kuviakin oikein läheltä, mikä kertoo mm. näyttävän laajasta koreografiasta (yksi kuva oli ensin blogissakin, mutta karsiutui lopulta). Minäkään en tiedä sen paremmin, mitä he esittivät, huomioni oli muutenkin usein kamerassa ja sen toiminnoissa. Monet esitykset tunnistin vain siksi, että ne olivat selviä klassikoita. Lontoo liittyi ainakin Peter Paniin (lapset puhuivat koko ajan Lontooseen palaamisesta). Big Benin ym. avulla siis luotiin mielikuva Lontoosta, tiedä sitten, kuvasivatko poliisit paljon muutakin (Lontoo-kohtaus toimi ainakin introna Peter Panille). Sinulle tuli joka tapauksessa mukavia mielleyhtymiä noista väliesityksistä. :) Voisivatkohan sinivalkoluistelijat kuvastaa jotenkin Eurooppaa (vaikka juuri Hollantia niin kuin ajattelit), kun Disney on Ice täytti nyt 25 vuotta juuri Euroopassa? Silloin olisi mahdollista, että esim. USA:n lukuisat esitykset ovat hieman erilaisia. Harmi, kun ei voi tietää. Luin jopa joitain kuvauksia show’sta englanniksi, mutta tervetuliaisesitystä ja väliesityksiä ei niissä noteerata.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.