Glossa – Inspiroivan viehättävä paikka

Glossa 7

Glossa on kaupunki (tai kylänä sitä haluaisi pitää pienuutensa vuoksi) lähellä Skopeloksen luoteiskärkeä. Kävelimme ensin sinne Neo Klimasta, ja sitten teimme pienen vaelluksen Glossasta rannikolle päin. Vaikka Glossa on pieni, sieltä kulkee bussin lisäksi lautta, jolla pääsee mm. Skiathokselle. Joihinkin paikkoihin ihastuu enemmän kuin toisiin, ja minä viehätyin Glossasta enemmän kuin monesta muusta paikasta pitkään aikaan.

Glossa 2   Glossa 3

Nyt kun elelen viimeisiä päiviäni 20-kymppisenä, huomaan hakevani elämältä asioita, jotka todella inspiroivat ja kiinnostavat minua. Olen aina ollut innostuva luonne, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän keksin innostuksen aiheita. Ennen blogin perustamista yksi suurimmista huolistani oli se, että toisinaan oikein mikään ei jaksanut kiinnostaa. Niinpä nykyään kun inspiroidun mistä tahansa (olkoon se vaikka kirja, biisi, elokuva tai jokin paikka), pyrin upottamaan itseni siihen tilaan ja pysymään siellä edes hetken ennen kuin taika purkeaa.

Glossa 9

Inspiroiduin Glossassa. Se on upean värikäs ja väreilevä paikka, jossa tekisi mieli ottaa valokuva joka kadusta. Siellä sai olla olla rauhassa, ja aurinko teki kaikista pinnoista eläviä. Jotkin ikkunat näyttivät vastamaalatuilta. Mietiskelin, millaista Glossassa olisi asua. Olisiko siellä kuin kotonaan, vai olisiko kaupunki jo parin päivän jälkeen niin nähty ja koluttu, että sieltä haluaisi vain pois? Ihanaa siellä oli käydä joka tapauksessa.

Glossa 6

Miten tällaisen innostumisen voisi ottaa mukaansa? Miten voisin käyttää Glossan herättämää tunnetta ilokseni ja hyödykseni myöhemmin kotona? Maalaamalla kotini seinät kaikilla sinisen eri sävyillä? Ei se ehkä ole sitä, mitä haen, vaikka aika repäisy olisikin!

Glossa 10

Glossa 11

Tästä kulmasta talot näyttävät pieniltä legoilta.

Glossa 8

Rakastan näitä pömpeleiksi nimeämiäni pyhättöjä. Glossasta löytyi yksi kauneimmista.

Glossa

Glossa toivottaa tulijat tervetulleiksi. Juuri siltä minusta tuntui jo ennen maton näkemistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.