Söpö kissavideo

Olemme nyt saapuneet Skopelokselle. Terveisiä lämmöstä ja kuuluisan talouskriisin kotimaasta! En tiedä, kuinka paljon bloggaan kahden seuraavan viikon aikana, mutta ajatuksenani olisi kirjoittaa ainakin vegaanisen ruoan löytämisestä, patikoinnista (toivottavasti upeiden maisemakuvien kera) ja siitä, heijastuuko kriisi saarilla matkusteluun käytännössä ollenkaan. Pian selviää, uskaltaako täällä kertoa kenellekään olevansa suomalainen!

Kreikan-matkamme alkoi ihanan kissan ja sen kolmen pennun kuvaamisella. Kuvasin videon Skiathoksella, joka oli välietappi ennen laivamatkaa Skopelokselle.

Yleensä pennut vievät söpöydessään aina voiton täyskasvuisista eläimistä, mutta tällä kertaa emo teki minuun suurimman vaikutuksen. Se on tarkkaavainen mutta samalla luottavainen, ja sanonta ”väsynyt mutta onnellinen” kuvastaa sitä täydellisesti. Olen huomannut, että vegaanina eläinten näkeminen on vieläkin liikuttavampaa kuin ennen. Nämä olivat kovia lipomaan kieltä!

kissaemo pentuineen

kissaemo pentuineen 4

kissaemo pentuineen 5

4 vastausta artikkeliin “Söpö kissavideo

 1. <3___<3 oooo!!! Mikä perhe! Taitaa kyllä emokin olla aika nuori leidi vielä :–) aivan ihanaa reissua, aurinkoisia säitä ja ylistettävän hyviä ruokakokemuksia!!! Nauti!

  Tykkää

  1. Voi kiitos, veera! Minäkin käytin emosta juuri leidi-sanaa; emo on kotoisalla tavalla hienostunut kaikessa rauhallisuudessaan. :) Toistaiseksi reissu on alkanut syömisen kannalta aika kevyesti, koska kylän market on yhden huoneen kokoinen eikä siellä myydä edes leipää! Täytyy hamstrata muonaa jostain isommasta marketista kauempaa, koska emme kuitenkaan käy ravintolassa joka aterialla. Mutta aurinkoa ja ihania kissoja reissu on tarjonnut, joten kyllä täällä kelpaa! :-)

   Tykkää

 2. Suloisia kisuja! Ihanaa reissua ja lämpöä, täällä kotona Suomessa tänäänkin satoi, ja hupparia sai ulkona käyttää. Joten nauti kovasti auringosta ja lämmöstä!

  Tykkää

  1. Ajatella, että siellä satoi taaskin. :( Reissuun lähtiessä katsoin kymmenen päivän ennusteen sekä Helsinkiin että tänne Skopelokselle; Suomeen ei luvattu hyvää keliä, tänne puolestaan luvattiin 29-31 astetta joka päiväksi. Illoiksi viilenee reilusti, eli oikein sopivaa on kaiken kaikkiaan. Toivotaan sinne teillekin parempia kelejä! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.