Amaryllisfallokseni pääsi uutisiin

Tänään meillä näytetään tältä:

Tämä metrilenkki kasvoi vielä siitä, mihin oli yltänyt viimeksi, ja jo kaksi nuppua on puhjennut kukkaan. Toivon, ettei kanki katkea kaikesta innostuksesta sitten kun kasvi saavuttaa kliimaksinsa, eli toisetkin nuput aukeavat. Niin se on, että kasveihin pätee samat säännöt kuin ihmisiin: isot jyräävät pienet alleen. Isompi varsi on imenyt sipulin kuiviin, niin että pienempi varsi ei ole kasvanut milliäkään (näkyy hyvin alla olevissa kuvissa). Vain falloksen oma nautinto on tärkeää, toisen fiiliksillä ei ole niin väliä, kunhan itse laukeaa.

Fallokseni pääsi jopa uutisiin:

Kyseessä ei suinkaan ole mikään iso juttu. Päinvastoin, toiset pitävät Sysmaya-sivustoa suorastaan riesana tekijänoikeusrikkomusten vuoksi. Googlasin Sysmayan, ja selvisi, että WordPress-blogien sisällön löytyminen palvelusta on tavallista. Silti netin uskomaton luonne joskus hätkähdyttää minua. Millä perusteella juuri Amaryllis-juttuni on palvelussa? Entä millä perusteella jutulle antamistani avainsanoista on valittu juuri symboli (kuvan ”Symboli News” tulee nimenomaan siitä avainsanasta)? Miksei Vulva News, kun sekin olisi ollut mahdollinen? Mielenkiintoista. Löysin myös maapähkinävoikeksireseptini jostain reseptitietokannasta. Sekin oli vain mukavaa, sillä linkkiä painamalla ohjautui blogiini. Mikä tai kuka vie tiettyjä juttuja tietyille sivustoille?

Onneksi fallokseni pitää huomiosta. Se vain kasvaa saadessaan kukkoilla ja komeilla mahdollisimman monessa paikassa ja monelle.

4 ajatusta artikkelista “Amaryllisfallokseni pääsi uutisiin

 1. emma

  Hieno kasvi ja erityisen osuva on viimeinen kuva kukasta :) Ja hyvin on hengissä, joulusta on jo aikaa!

  Tykkää

  Vastaa
  1. Mielekäs miellekartta Kirjoittaja

   Minustakin viimeinen kuva on paras jo pelkästään hyvän valon vuoksi, mutta taidat viitata kasvin muihin ominaisuuksiin. ;) On kyllä kivaa, että se jaksaa vieläkin kukkia.

   Tykkää

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.