Hassuja asioita, joita rakastan kumppanissani

Välillä kun joltain kysytään, mikä tekee kumppanista, ystävästä tai yleensäkin elämästä arvokasta ja ihanaa, vastaus saattaa olla ”kaikki ne pienet jutut”. Ja niillä pienillä jutuilla tarkoitetaan mitä milloinkin: kivaa ilmettä, jotain yhteistä vitsin aihetta, omien lasten kanssa leikkimistä heidän ollessa poikkeuksellisen filosofisella päällä tms. Joitain tällaiset ”pienet jutut” ärsyttävät, koska nimenomaan isoilla asioilla on merkitystä. Toiseen on voitava luottaa, hänen on oltava rehellinen, hänen on osattava huolehtia raha-asioistaan, hänen on oltava kaikin päin hyvä mies tai kunnioitettava nainen ja isolla tavalla, ei pienesti.

Mielestäni pienillä jutuilla tarkoitetaan sellaisia hauskoja tai hellyttäviä asioita, joita oppii toisesta vuosien varrella, ja jotka lisäävät hänen mahtavuuttaan. Niihin rakastuu ja niitä alkaa jopa kaivata, jos niitä ei hetkeen kuulu tai näy. Ystävänpäivän kunniaksi listaan tähän niitä pieniä juttuja, joita rakastan sulhasessani.

 • Hän lausuu usein m:n ja s:n tavalla ”em” ja ”es”. Niinpä hän aina tuo minulle kaikkea kivaa es-marketista. Oma ihana täysin suomalainen sveduni.
 • Hän aina sekoittaa lahjakkaasti erilaisten julkkisten nimet. On minun tehtäväni tietää, että Amy Kwan on Michelle Phan ja että Angelica Jodie (ei siis Angelina Jolie) on Jodie Foster.
 • Väsyneenä hän joskus muuttuu niin diplomaattiseksi, että suurin piirtein kättelee minua ja esittelee itsensä. Kuinka moni nainen pääsee joka viikko aidoille ensitreffeille miehensä kanssa?
 • Aina kun hän haistaa jotain ruokaa tai juomaa, hän laittaa nenänsä kiinni haisteltavaan, niin että nenä on puuhan jälkeen esim. jauhoinen tai hilloinen.
 • Kun leipä on syöty, hän lähes aina laittaa paperisen leipäpussin päähänsä, ja tekee esittelykierroksen. Pää on sen jälkeen muruja täynnä, mutta onhan hän kieltämättä hauska näky pitkä paperihattu päässään.
 • Hän suostuu esittämään tiputanssin pyynnöstäni. Ja hyräilee toki biisiä samalla.
 • Hän tekee aina kotia mihin vain meneekin. Se tapahtuu levittämällä erilaista tavaraa mahdollisimman laajalti, niin että tavaroiden etsimiseen ja pakkaamiseen menee seuraavana päivänä useampi tunti.
 • Hänellä on aina evästä mukana, kun olemme vähänkin pidemmällä kävelyllä, ja joka kerta hän antaa minulle tuoreemman riisipiirakan ja kauniimman omenan.

Saan olla onnellinen paljosta.

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

8 vastausta artikkeliin “Hassuja asioita, joita rakastan kumppanissani

 1. Hupaisia juttuja tosiaan rakkaallasi!

  Minun mussukallani on ”seitsemän hampaan seksuaalihymy” (omien sanojensa mukaan ;)) ja lisäksi maailman syvimmät hymykuopat. Kun hän hymyilee leveästi, olen sulaa vahaa…

  Tykkää

  1. Oi, hymykuopat ovat kyllä kivoja! Isälläni on kaksi hymykuoppaa, joista hän antoi toisen siskolleni, toisen minulle. Millaiseltakohan tuollainen seitsemän hampaan hymy noin muuten näyttää, hmm… seksikkäältä sitten varmaan! :)

   Tykkää

 2. Kyllä hymyilytti nuo ”pienet jutut”. Parhainta on rakastaa toista kaikkine epäkohtineenkin. Ja tulla rakastetuksi niiden kanssa. Hyvää ystävänpäivää!

  Tykkää

  1. Mukavaa, että hymyilytti. :) Siitä kun ei voi olla varma, näyttävätkö jonkun itselle niin tutun mutta muille täysin vieraan ihmisen hassutukset hauskoilta muiden mielestä. Kyllä ne ”pienet jutut” tosiaan kuuluvat pakettiin kuin pakettiin, pitipä niistä tai ei. Mutta ihaninta toki on, jos pitää! :)

   Tykkää

 3. Tiputanssi, ou jee! Meillä mies joskus suostuu tanssimaan macarenaa. :D Nykyään vaan liian harvoin. Täytyy pyytää uutta esitystä piakkoin. :) :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.